OFFLINE

Herczeg kezd befutni Los Angelesben

2014. április 30., szerda 12:56

Nem Abodi Dóra az egyetlen magyar tervező, akinek ruháiban amerikai hírességek parádéznak: Lindsay Lohan magyar tervezős címlapja után most arról tudunk beszámolni, hogy Steve Cooke Herczeg Zoltán kreációjában ment a 7. éves Annual Britweek "BritWeek Design Icon" díjátadójára. A zenész Facebookján is elbüszkélkedett kedvenc tervezője szettjével, ott figyeltünk fel arra, hogy az Amerikából nemrég hazatért – de kinti karrierben gondolkozó – tervező tényleg sikereket könyvelhetett el kinttartózkodása alatt. Nézze meg a galériában, Cooke-on kívül kik vettek még részt a vörösszőnyeges BritWeek gálán!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta