Heti kedvenc: metálos dzseki férfiaknak

zara-spring-summer-2014-campaign-photo-0010
reklámfotó

A férfiaknak nehezebb dolguk van, mert míg a nők szinte bármit felvehetnek, addig rájuk már egy színes ing miatt képesek hülyén nézni. A ruhadarabok száma is korlátozott, így amivel trükközni tudnak, ha változatosságot szeretnének, azok a minták és az anyagok. Többek között ezért döntöttünk úgy, hogy a heti kedvencnek most egy igazán bevállalós darabot, a Zara metálszínű dzsekijét választjuk. Mivel elég hangsúlyos darabról van szó, ezért hagytuk, hogy mindhárom szettben ez „vigye el a show-t”, és igyekeztünk olyan összeállításokat készíteni, amik különböző stílusok köré épülnek. Míg a hosszabb kabátok (például ballonkabát) leginkább magas férfiakon mutatnak jól, a rövidebb fazon mindenkinek jól áll, így bárki bátran beszerezhet egy ezüst vagy arany dzsekit, csak aztán merje is hordani!

Farmerrel

Farmerrel és pólóinggel viselve tökéletes egy hétvégi kiránduláshoz vagy családlátogatáshoz a metálos kiskabát. A változékony tavaszi időjárás nem tudni, hogy esőt vagy szelet tartogat, így minden váratlan helyzetben jól jön ez a dzseki. A piképóló egy olyan ruhadarab, ami egy elegáns és egy teljesen laza szettben is megállja a helyét, így mindenképpen ajánljuk azoknak, akik csaponganak a stílusok között és azoknak is, akik már elkötelezték magukat valamelyik mellett.

farmeres
reklámfotó

Elegánsan

Egy kicsit elegánsabban is viselhetjük az elsőre bohémnek tűnő dzsekit. A 2014-es trendekbe amúgy is tökéletesen beleillik a mix n' match, tehát a különböző stílusok keverése. A szövetnadrág – ing kombó hivatalos hangulatát egyrészt a fehér tornacipő, másrészt a már említett dzseki töri meg.

inges
reklámfotó

Nyárra

Sokan alig várják, hogy végre rövidnadrágot hordhassanak, nekik szeretnénk kedvezni utolsó összeállításunkkal. A férfiak egy része irtózik a szandáloktól és férfiatlannak tartja őket, pedig elég csak a gladiátorokra gondolni, de nem tisztünk és célunk meggyőzni senkit. A minőségi bőrszandál szerintünk klasszikus nyári viselet, emiatt is lett ez a ruhadarab a kedvencünk a válogatásból.

rovidnadragos
reklámfotó
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek