OFFLINE

Heti kedvenc: metálos dzseki férfiaknak

2014. április 23., szerda 17:27

zara-spring-summer-2014-campaign-photo-0010
Fotó: reklámfotó

A férfiaknak nehezebb dolguk van, mert míg a nők szinte bármit felvehetnek, addig rájuk már egy színes ing miatt képesek hülyén nézni. A ruhadarabok száma is korlátozott, így amivel trükközni tudnak, ha változatosságot szeretnének, azok a minták és az anyagok. Többek között ezért döntöttünk úgy, hogy a heti kedvencnek most egy igazán bevállalós darabot, a Zara metálszínű dzsekijét választjuk. Mivel elég hangsúlyos darabról van szó, ezért hagytuk, hogy mindhárom szettben ez „vigye el a show-t”, és igyekeztünk olyan összeállításokat készíteni, amik különböző stílusok köré épülnek. Míg a hosszabb kabátok (például ballonkabát) leginkább magas férfiakon mutatnak jól, a rövidebb fazon mindenkinek jól áll, így bárki bátran beszerezhet egy ezüst vagy arany dzsekit, csak aztán merje is hordani!

Farmerrel

Farmerrel és pólóinggel viselve tökéletes egy hétvégi kiránduláshoz vagy családlátogatáshoz a metálos kiskabát. A változékony tavaszi időjárás nem tudni, hogy esőt vagy szelet tartogat, így minden váratlan helyzetben jól jön ez a dzseki. A piképóló egy olyan ruhadarab, ami egy elegáns és egy teljesen laza szettben is megállja a helyét, így mindenképpen ajánljuk azoknak, akik csaponganak a stílusok között és azoknak is, akik már elkötelezték magukat valamelyik mellett.

farmeres
Fotó: reklámfotó

Elegánsan

Egy kicsit elegánsabban is viselhetjük az elsőre bohémnek tűnő dzsekit. A 2014-es trendekbe amúgy is tökéletesen beleillik a mix n' match, tehát a különböző stílusok keverése. A szövetnadrág – ing kombó hivatalos hangulatát egyrészt a fehér tornacipő, másrészt a már említett dzseki töri meg.

inges
Fotó: reklámfotó

Nyárra

Sokan alig várják, hogy végre rövidnadrágot hordhassanak, nekik szeretnénk kedvezni utolsó összeállításunkkal. A férfiak egy része irtózik a szandáloktól és férfiatlannak tartja őket, pedig elég csak a gladiátorokra gondolni, de nem tisztünk és célunk meggyőzni senkit. A minőségi bőrszandál szerintünk klasszikus nyári viselet, emiatt is lett ez a ruhadarab a kedvencünk a válogatásból.

rovidnadragos
Fotó: reklámfotó

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta