OFFLINE

Vegyen szoknyát szombaton!

2014. április 18., péntek 12:49

Itt a tavasz, újraindul divat- és időjárásügyi sorozatunk, amelyben majdnem minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Például szoknyát, hisz végre tavasz van!

Patrícia

Szombaton többfelé számítani kell záporok, esetleg zivatarok kialakulására. Északon, északkeleten megerősödhet az északkeleti szél. Az enyhe hajnalt követően 16 és 21°C közé melegedhet a levegő – írja az Időkép. Patrícia fekete-fehér szettjében az a legjobb, hogy egyszerű, mégis csinos, nőies. Erőlködés nélkül összeállíthat ön is egy hasonlót, csak találnia kell egy ilyen jól szabott, testalkatához illő szoknyát és néhány érdekes ékszert.

Kabát, szoknya, cipő: Spanyolországból

Felső: Zara

Táska: Primark

Óra: Pierre Cardin

Nyakláncok: isztambuli bazárból

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta