OFFLINE

Öltözzön elegánsan, mint Virág!

2014. április 11., péntek 09:49

Itt a tavasz, újraindul divat- és időjárásügyi sorozatunk, amelyben majdnem minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Szombaton például csipkézett dzsekit, mint Virág!

Virág

Szombaton az időnként megnövekvő felhőzet mellett hazánk nagy részén több órára kisüt a nap, csapadék nem várható. A hűvös hajnalt követően délután 15-19°C-ra számíthatunk – írja az Időkép.

Az elegáns, köves nyakú fehér inghez nagyon jól megy a szintén fehér, áttört anyagú kiskabát, a fekete szalag az ing nyakán pedig felteszi a koronát a nőies szettre. A díszített felsőkhöz már túlzás lenne még több különleges ruha halmozása, a fekete farmer és balerina, valamint a sötétkék, praktikus táska szuperül keretet ad az összeállítás fehér részének. A márkás táska és a vörös rúzs igazán párizsiassá teszi Virág fekete-fehér ruházatát.

Nadrág: Zara

Ing: Mango

Csipkés kabátka: Promod

Táska: Furla

Cipő: Buffalo

Fülbevaló: Bijou Brigitte

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta