OFFLINE

Vegyen farmerdzsekit, mint Andi!

2014. április 10., csütörtök 12:14

Itt a tavasz, újraindul divat- és időjárásügyi sorozatunk, amelyben majdnem minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Például farmerdzsekit, mert az sose megy ki a divatból! Pénteken több lesz a napsütés, egy-egy futó zápor már csak keleten alakulhat ki – írja az Időkép. Mérséklődik a szél, egy-két fokkal erősödik a nappali felmelegedés, átlag 16 fok várható, hajnalban viszont hűvös lesz.

Andi

Kedvenc farmerdzsekijéhez idén választhat farmernadrágot, de ha furcsán érzi magát talpig farmerben, vegyen inkább valamilyen vidám, színes nadrágot, mint Andi. A zöld és a barackszín párosítása se bántja a szemet, főleg úgy, hogy a cipő és a póló színe egyezik.

Szegecses dzseki: 7500 forint, Asia Center, Sea Lion

Barackszín felső: 2700 forint, Asia Center, MK áruház

Zöld nadrág: 4000 forint, Asia Center, Song Hong

Barackszín sportcipő: 2990 forint, MK áruház

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta