OFFLINE

Megint lóversenyeztek az angolok

2014. április 5., szombat 17:38

Most az Aintree verseny első napján próbálkoztak a britek a kiöltözéssel: a Daily Mail beszámolója szerint ez elég felemás eredménnyel járt, a lóversenypálya leginkább úgy nézett ki, mint Liverpool bulinegyede szombat hajnalban. A legtöbben sárgára önbarnították magukat, miniszoknyát húztak és toronymagas sarkú cipőkkel próbáltak elegánsnak tűnni, nem sok sikerrel. A brit lap képei közt van olyan is, amin fűben fetrengenek az ittas lányok, és készült egy hányós kép is – ide kattintva mindet végignézheti, érdemes.

Galériánkban pár sikkesebb nőt láthat, például a focistafeleség Coleen Rooney-t, aki talpig pinkben vadította a lovakat a versenyen, vagy Anna hercegnőt, aki mindig puritán öltözködéséről volt híres, de azért a Getty fotósai is elkaptak pár kínos pillanatot. Furcsa, hogy a rossz idő ellenére a legtöbb látogató kabát nélkül érkezett, így több teret nyertek a harsány nyomatok, mély dekoltázsok, olcsó poliészter anyagok. Nézze csak meg!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta