OFFLINE

Villantson hasat, mint Füzike!

2014. március 29., szombat 13:04

Itt a tavasz, újraindul divat- és időjárásügyi sorozatunk, amelyben majdnem minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ha elég bátor, felöltözhet akár olyan csinosan is, mint Füzike!

Füzike

Szombaton kitisztul az ég, csaknem zavartalan napsütésben bízhatunk, csapadék sehol sem várható – ígéri az Időkép. Délutánra 20 fok közelébe melegszik a levegő és vasárnap is marad a napos, tavaszi idő. Jövő hét elején is folytatódhat a kellemes tavasz, de hétfő este egy gyenge hidegfront súrolhatja hazánkat, amelyből főként északkeleten, keleten záporok is kialakulhatnak, és megélénkülhet a légmozgás.

Füzike szettje nagyon vagány és nagyon trendi, mégis egyedi: Converse helyett lakkcsizmát, bőrkabát helyett mintás haspólót visel, melyre egy fehér dzsekit húzhat, ha mégis lehűl az idő. A hasvillantás ellenére összeállítása kifinomult, nőies – köszönhetően az újra divatba jövő magas derekú nadrágnak. A napos 20 fokban ennyi ruha épp elég, próbálja ki ön is!

Felső: nem emlékszik

Nadrág: Warehouse

Derékra kötött fehér felső: Zara

Cipő: Zara

Táska: Warehouse

Karkötő, fülbevaló: H&M

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta