OFFLINE

Kössön kendőt a fejére, mint Roxana!

2014. március 25., kedd 10:45

Itt a tavasz, újraindul divat- és időjárásügyi sorozatunk, amelyben majdnem minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Roxana fejkendőjét egyszerűen imádjuk. 

Roxana

Szerdán változóan felhős-napos idő mellett csapadék már sehol sem valószínű, átlag 14 fok várható, az előző napokhoz képest kissé felmelegszik a levegő – írja az Időkép. Csütörtökön délen, délnyugaton, pénteken akár több helyen kialakulhatnak ismét záporok, pénteken délen akár zivatarok is, de tovább melegszik a levegő, igazi tavaszi időre van kilátás 16-17 fokos átlaghőmérséklettel. Roxana Zara kabátja pont elég meleg ilyen időben, a feje pedig tuti nem fázik a csinosan megkötött kendő alatt.

Kabát: Zara

Ing, leggings: Bershka

Póló: H&M

Fejkendő: Accessories

Táska: Angliából

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta