OFFLINE

Menő vagy ciki Tilla ZAKO felsője?

2014. március 17., hétfő 13:08 |

A Nagy Duett vasárnapi adásában Till Attila nagyon bevállalósan egy fiatal márka, a ZAKO kollekciójából választott inget. A zsűri elég jót szórakozott a hátul hosszított slafrokon, pedig ez még sehol nincs egy jó férfiszoknyához képest – amit ha valakin, hát Tillán tudnánk elképzelni.

Nekünk bejött a kicsit extrém ruhadarab (talán a hozzá választott zakót és farmert kellett volna kicsit jobban átgondolni), de simán lehet, hogy a mi ízlésünkkel van baj. Végülis attól, hogy valami magyar tervező munkája, még nem feltétlenül tetszik mindenkinek – ezt bizonyítja Lakatos Márk esete is, amikor talpig egy fiatal magyar tervező szettjében került a Star magazin legrosszabbul öltözöttei közé.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Ha megtetszett a ZAKO-ing, itt megtalálja a 2012-ben, Domokos Mihály és Hidvégi Éva által alapított márka elérhetőségeit. A márka fő ismérve a kézi technikákkal történő nyomhagyás, szabadon kezelt mintáik "a belőlük készült ruhadarabokon viselőjük személyiségével kiegészülve kelnek életre" – áll bemutatkozó szövegükben.

Egy biztos: Liptai Claudia Tóth Bori ruhájába nem lehet belekötni, úgy tökéletes, ahogy van. Till Attila ingéről viszont ön dönt: nyomjon a menőre, ha tetszik önnek a különleges összeállítás, vagy a cikire, ha egyáltalán nem értette, mit visel a műsorvezető a vasárnapi adásban!

1496 szavazat 1270 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta