OFFLINE

Tűrje bőrkabátban a szelet, mint Kinga!

2014. március 16., vasárnap 10:35

Itt a tavasz, újraindul divat- és időjárásügyi sorozatunk, amelyben majdnem minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Kingát még egy napos délután fényképeztük le, de van egy rossz hírünk: azóta megjött a lehűlés.

Kinga

Hétfőn és a jövő hét elején továbbra is szeles marad időjárásunk, de erősödik a nappali felmelegedés és az éjszakák is enyhék lesznek – írja az Időkép. Hazánk nagy részén több órára kisüt a nap, kisebb záporok inkább csak északon, északkeleten alakulhatnak ki. A szelet a délnyugati országrész kivételével viharos lökések kísérhetik. Átlag 17 fok várható, délután 14-20°C várható, tehát elég lesz egy bőrdzseki, amit Kinga a derekára kötve visel. 

Kabát: Stradivarius

Felső: Turi

Nadrág: Stradivarius

Táska: eBay

Óra: Rolex

Szemüveg: Sixx

Cipő: Nike

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta