OFFLINE

Vegyen bőrdzsekit, mint Betti!

2014. március 13., csütörtök 11:02

Itt a jó idő, újraindul divat- és időjárásügyi sorozatunk, amelyben majdnem minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Bettit még egy esős múlt heti napon fényképeztük le, de a bőrdzseki fölé vett bunda-mellény még 15 fokban is jöhet. 

Betti

Csütörtökön folytatódik a kellemes, tavaszias idő, hajnalban -1 és +4°C között alakul a hőmérséklet, napközben 15-19°C várható. Pénteken már országszerte 15°C fölötti értékeket mérhetünk, helyenként akár 19-20°C közelébe is melegedhet a levegő, és zavartalan napsütésre számíthatunk – írja az Időkép.

A bőrkabátra vett világos bunda még ilyenkor is jól jön kora reggel, napközben aztán simán el lehet tenni. A bundamellények közt gyakoribbak a sötét színek, pedig egy ilyen világosabb verzió hordható tavaszias szettekkel is és legalább olyan jól kombinálható, mint egy fekete.

Kabát: Bershka

Mellény: Reserved

Nyaklánc, nadrág: H&M

Felső: Invázió

Táska: Turi

Cipő: Decathlon

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta