OFFLINE

Ilyen szerelésekben töltjük az őszt Victoria Beckham szerint

2014. február 11., kedd 15:20

A New York-i divathét egyik legvitatottabb és legjobban várt eseménye Victorica Beckham vasárnapi bemutatója volt. A  focistafeleség már tavalyi, androgün stílusú kollekciójával is bebizonyította a kételkedőknek, hogy van helye a legjobbak között, és ez nincs másként a következő szezonra szánt ruhadarabjaival sem. 

A designerré avanzsált Beckhamné persze most is tisztában volt azzal, hogy milyen egyéb látnivalókkal lehet a kíváncsi közönséget levenni a lábáról. Egy szezonnal ezelőtt Anna Wintour mellé ültette sármos férjét és kislányát, idén pedig a divatlapba illő családjának minden tagját beültette bemutatójának első sorába, ahol David Beckham még viccesen „szelfizgetett” is a show holtidejében.

A friss, kortárs trendet követő divatház legújabb, letisztult és hordható kollekciója egyébként a fekete, a fehér és a piros színekre épült. Az egyrészes ruhák és szoknyák redőket és a divatházaknál gyakran visszatérő diszkrét aranylánc díszítést kaptak, de Beckhamné szerint jövőre sem kopik a divatból az ujjatlan kabát, az élére vasalt maszkulin pantalló vagy a túlméretezett férfias kabát – írja a Vogue.

Kedvenceink a kasmír mellények, a Céline vonalát idéző, sokakon előnytelenül mutató kabátok, minőségi marha napabőrből készült táskák, illetve a kilencvenes éveket idéző japán stílusú darabok voltak. Nézze meg a galériában, hogy hogyan képzeli el Victoria Beckham 2014 őszét!

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta