OFFLINE

Nézegessen túl nagy cipős celebeknőket!

2014. február 9., vasárnap 10:37

A vörös szőnyeges eseményeken a celebnők mindent megtesznek azért, hogy jól nézzenek ki: stylistjaik jó esetben több szettet is felpróbáltatnak velük, mielőtt rábólintanának valamire és valószínűleg cipőből is elég nagy a kínálat. Időnként mégis előfordul, hogy a hírességekre rossz méretű cipő kerül, vagy mert már nagyon kellett sietni az eseményre, vagy mert rosszat pakoltak a bőröndbe. Utóbbi történhetett Jennifer Lawrence-szel, aki Rómában egy este kétszer is túl nagy magassarkúban mutatkozott.

Szerencsére a fotókon nem látszik, hogyha billeg a celeb, de azért elég kellemetlen estéje lehetett a galériában szereplő összes hírességnek, mert ugyan pózolni még csak-csak lehet egy számmal nagyobb körömcipőben, séta közben azonban klaffog a cipő és fel is töri az ember lábát. A galériában Lawrence mellett a mindig makulátlanul öltözött Zoe Saldanáról és sok más színésznőről – Zoey Deutch, Naomie Harris, Paz Vega, Kat Graham, etc. – is talál képeket. Kattintson a képre!

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta