OFFLINE

Programajánló: tolongjon akciós és menő magyar kiegészítőkért

2014. február 4., kedd 15:08

A tavalyi év második felében egymást érték a különböző tervezői leárazások és pop-up üzletek. Persze ha az ünnepek után maradt egy kis felesleges pénze, akkor még mindig támogathatja a magyar tervezőket, mégpedig baráti áron. A több hazai designer munkáit is árusító wonderLAB például most tart óriási leárazást, de nem árt sietni, ugyanis egy órával az akció kezdete után már óriási tömeg tolongott az apró boltban. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy már napok óta kerülnek fel az esemény Facebook oldalára az újabb és újabb kedvezményes árú kreációk, és lestoppolni egyiket sem ér. Részletek a hajtás után!

A hírverés megtette a hatását, nem mértük le pontosan mennyi időbe telt, amire eljutottunk a kasszáig, de nagyjából fél óra lehetett, és hasonlóan jártak azok is, akik nem a kiegészítők közül válogattak, hanem fel is akartak próbálni egy vagy több ruhadarabot, de úgy tűnt, mindenki elég kitartó. Hasonló tömeggel a novemberi Nanushka leárazáson találkoztunk, igaz, ott nagyobb volt a tér. Szóval van igény a magyar tervezők munkájára, főleg, ha 50-60-70 százalékkal olcsóbban lehet ezeket megcsípni. Nézze meg a galériában, hogy mit lehet még kapni, ha siet!

Helyszín: wonderLAB Concept Store, 1053, Budapest, Veres Pálné utca 3. 

Nyitva tartás:  12:00 - 20:00

Időpont: 2014. február 04-15.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta