OFFLINE

Dekoltázsukat mérik össze a celebek

2014. február 3., hétfő 09:53

Tavaly decemberi fotókat nézegettünk, amikor feltűnt, hogy Jessica Alba szinte csak mintás felsőben lépett az utcára. Ez önmagában nem lenne túlzottan érdekes, viszont a virágmintás pulóverét viszontláthattuk a csapból is folyó Cara Delevingne-en, az Isabel Marant x H&M kollekcióra hajazó pulóverét pedig a haját megnövesztő és barnára festő Carey Mulliganen. A poszt fő attrakciója azonban valószínűleg az Ambrosio-Dunn páros, akik dekoltázsukat mérik össze.

Jessica Alba vs. Cara Delevingne

Kin mutat jobban a mintás felső?

 • 2350
  Jessica Alba
 • 263
  Cara Delevingne

A mintás ruhadarabokra vonatkozó szabályok két szélsőséges verzióját láthatjuk viszont az első párbajban: míg Jessica Alba - a nyakláncot leszámítva - minimalista szettbe építette bele, addig Cara Delevingne ha lúd legyen kövér alapon hozzá passzoló nadrággal vette fel.

Alba egy amúgy alapdarabnak is beillő, hosszanti csíkos inget vett fel a pulóver alá, ami az annyira giccses, hogy már nem az nyakláncot sem ütötte. December utolsó napsugarait kihasználva bőr miniszoknyát és fekete lakkbőr térdcsizmát vett fel. Úgy tűnik, ő is érezte, hogy egy fekete táska már túl sok lenne, ezért egy petrolkék, anyagában a csizmához passzoló darabot cipelt magával. Haját kontyba rendezte, pár fülbevalót és gyűrűt aggatott magára, szemeit pedig áttetsző keretes napszemüveggel védte a napfénytől.

Pontos információink nincsenek a márkájáról, de ránézésre Guiseppe Zanotti lábbeliket húzott fel a mintás overálra hasonlító szettjéhez Delevingne. A sminket mintha egyáltalán nem viselt volna, a haja rendezetlenül lobogott a szélben, fekete vastag zoknit és aranyékszereket vett fel.

Jessica Alba vs. Carey Mulligan

A kötött pulóver jobban áll

 • 1931
  Jessica Albána
 • 664
  Carey Mulligannek

Valószínűleg ez Jessica Alba kedvenc napszemüvege, ugyanis fittyet hányva az öt nap eltérésre, újra ezt vette fel. Ez a szettje nekünk egy kicsit jobban tetszik, bár az Isabel Marant-ra hajazó rojtok már a könyökünkön jönnek ki — a képet elnézve, Albának is. Szettjében a kék és a fekete dominál, a sötét pulóverhez egy kockás favágóinget, leggingset és gumibakancsot húzott fel. Sminkje natúr volt, a haját pedig egyoldalra rendezve viselte.

Carey Mulligannek is megtetszett ugyanez a pulóver, viszont ő barna pólóval, fekete ceruzanadrággal és steppelt hatású papucscipővel viselte. Mindkét táskája fekete volt, ezen már meg sem lepődünk, viszont a haján igen: megnövesztette és barnára festette.

Alessandra Ambrosio vs. Jourdan Dunn

A dekoltázspárbaj nyertese

 • 1115
  Alessandra Ambrosio
 • 2012
  Jourdan Dunn

A harmadik párbaj kaphatná a dekoltázsok csatája elnevezést is, olyan 4-5 perc után már mi is tudtunk másra koncentrálni a szetten belül. Az amúgy gyönyörű Hugo Boss ruhát Alessandra Ambrosio aranyozott övvel vette fel, lábaira pedig erre hajazó hegyesorrú magassarkú került. Körmeit ízlésesen nude-ra festette, sminkje természetes volt, köves fülbevalói pedig tökéletesen passzoltak decens gyűrűjéhez.

Jourdan Dunnak nem volt szüksége övre, mind a húsz körmét mályva színűre festette és bordó magassarkú szandált választott a ruhakölteményhez. Haját hátrafésülve viselte, a fülbevaló és gyűrű pedig nála is passzolt egymáshoz.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta