OFFLINE

Kvíz: nő vagy férfi hordja a nadrágot?

2014. január 19., vasárnap 11:45 |

A londoni férfi-divathét adta nekünk az ötletet ehhez a kvízhez: ott gyakran nem volt teljesen világos, milyen nemű embereknek szánják a tervezők kollekcióikat, sok nőies szabásvonal, minta és szín jelent meg, nem egyszer még a kifutón – férfiaknak szént ruhákban – vonuló modellek is nők voltak. Nem mintha baj lenne, hogy a tervezők színesíteni akarják a pasik néha nagyon unalmas ruhatárát, de azért cím nélkül bajban lennénk azzal, hogy megállapítsuk, női vagy férfiruhát látunk-e épp a képen.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Azt tanácsoljuk, először nézze végig a londoni galériát, aztán essen neki a kvíznek, melyben 15 ruharészletet lát majd, mely alapján meg kell állapítania, női- vagy férfiruha részletét látja-e. Ne tévesszék meg a modellek és az élénk színek!

Minden kérdés megválaszolására 15 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta