OFFLINE

Mihalik Enikő erotikus kampánnyal nyitja a szezont

2014. január 14., kedd 11:56

Nemrég mutattuk csak be, hogy melyek voltak Mihalik Enikő legjobb pózai 2013-ban, hazánk legismertebb szupermodellje máris előrukkolt egy számára igazán testhezálló kampányanyaggal, amit az olasz Kocca márkának készítettKylie Minogue volt pasijával, a spanyol származású Andres Velencosóval. A színes fotósorozatot, amelyet a XX: század egyik legmeghatározóbb brit művésze, a naiv képeiről elhíresült festő, David Hockne munkái ihlettek, a neves fotósduó, Hunter & Gatti lőtte a márkának - írja az olasz Vanity Fair.

A fotózás helyszínéül pedig nem mást választottak, mint Los Angeles egyik legmenőbb villáját, az organikus építészet egyik példájának tartott Sheats-Goldstein rezidenciát, amit John Lautner tervezett. Az ikonikus épületet előszeretettel mutogatják, felbukkant már többek között A nagy Lebowski című filmben, a The New York Times-ban illetve Snoop Dogg egyik klipjében is az elmúlt években.

A 2014-es tavaszi-nyári kollekció népszerűsítéséhez egy film noir-szerű, Hitchcock filmművészete előtt tisztelgő kisfilmet is leforgatott a Kocca, melyben a békéscsabai modell egy meglehetősen fülledt, erotikus kalandba kerül Minogue volt udvarlójával.

A galériában megnézheti, hogy milyen hordható és nőies szettekben mutogatja hosszú combjait Mihalik, a videóra kattintva pedig meglesheti, hogy mi történik a magyar modellel egy útszéli motelben!

K WOMAN by KOCCA with Eniko Mihalik & Andres Velencoso from hunterandgatti on Vimeo.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta