OFFLINE

Ők voltak a Golden Globe legjobban öltözött celebnői

2014. január 13., hétfő 12:42

Már megszokhattuk, hogy az év elején egymást érik a különböző díjátadók. Múlt héten a People's Choice Award legszebb ruháit gyűjtöttük össze, most pedig a szezon egyik legnagyobb rendezvényének, a Golden Globe-nak a vendégei közül válogattunk. Igen, ezek az események ugyanannyira szólnak a ruhákról, mint a díjakról, és vannak, akik megpróbálják megjósolni, hogy milyen tervezők kreációival találkozhatunk majd. A hajtás után megtudhatja, hogy szerintünk ki volt a 10 legjobban öltözött nő a vasárnapi eseményen. Persze tudtunk volna még válogatni, de jóból is megárt a sok. 

Bár a celebek mostanság nagyon szeretik a színes ruhákat, lásd Sandra Bullock, sokan ragaszkodnak a klasszikus árnyalatokhoz. A Golden Globe-on nagyon népszerűek voltak a fekete estélyik, és nehéz volt kiválasztani, hogy kié is volt a legszebb. Az egyik jelöltünk Julia Marguiles lett, aki ugyan nem kapott díjat, de legalább csodásan nézett ki. A másik népszerű szín a piros volt. Lupita Nyong'o, a 12 év rabszolgaság színésznője például egy vörös Ralph Lauren kreációban jelent meg, és méltán került be több helyen is a legjobban öltözöttek közé. Szintén az örök és nagyon beszédes piros mellett tette le voksát az egyik legstílusosabb sztárnak tartott Emma Watson is, aki Diorban jelent meg a vörösszőnyegen, és választásával gondoskodott arról, hogy mindenki róla beszéljen, nézze csak meg a galériát! 

Külön galériába szedtük össze, hogy az eseményre hivatalos három várandós híresség, azaz Olivia Wilde, Drew Barrymore és Kerry Washington miben jelent meg a vasárnapi rendezvényen. Barrymore a múlt héten is a legrosszabbul öltözöttek közé került, és most sem sikerült maradéktalanul teljesíteni a feladatot Monique Lhuillier ruhájával, amelyhez Roger Vivier cipőt, Chanel ékszereket és Edie Parker táskát viselt, de mindenképpen látjuk a fejlődést. 

Az nem titok, hogy a celebek nem saját ruháikat és cipőiket viselik az ilyen rendezvényeken (tisztelet a kivételnek, mint például Hayden Panettiere), így fordulhat elő, hogy sokkal nagyobb vagy kisebb lábbeliben kell végigvonulniuk a vörösszőnyegen mint amiben kellene. A Golden Globe-on Zoe Saldana járt a legrosszabbul a pasztellszínű Christian Louboutin magassarkúval, amit a mellékelt képen láthat. A galériában szintén szereplő Emma Thompson a színpadon el is hajította a cipőjét, és közölte, hogy a cipője talpa a vérétől piros.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta