OFFLINE

Kínzóeszközökkel megpakolt luxustáska: menő vagy ciki?

2014. január 11., szombat 09:13

exbfbod

Egy ausztrál márka, a Her Royal Flyness szerint már elavultnak és divatjamúltnak számítanak az olyan kínzóeszközök és jól bejáratott praktikák, melyekkel csalódott nők szoktak bosszút állni ex-pasijaikon.

Így azoknak a pszichopata hajlamú vásárlóinak, akik nem érik be annyival, hogy megkarcolják volt társuk kocsiját vagy verőlegényeket küldenek a lakásuk elé, piacra dobták extravagáns „Ex Boyfriend Revenge Kit” névre keresztelt, türkizkék színben pompázó pakkjukat, mely tartalmaz egy 43 cm x 26 cm x 16 cm-s bőr táskát, egy maszkot, egy mini feszítővasat, egy harapófogót, egy puha bőrkesztyűt, egy injekciós készletet igazságszérummal, egy kötelet, ragasztószalagot, illetve egy boxert – persze az egész csak egy vicc, írja a refinery29.com.

A limitált szériában kapható kollekciónak megkérik az árát, 1850 dollárra, (405.300 forintra) árazták be, és meg sem kapjuk, amit rendeltünk. „A készlet nem minden eleme kapható meg törvényesen minden országban” – olvasható a cuccokról a márka oldalán, ahol a tervező azt is határozottan kijelenti, hogy termékük egyértelműen csak vicc, hiába fizet valaki, nem kapja meg a veszélyes eszközöket, csak a kék bőrtáskát viheti. Ön mit gondol, menő kínzással viccelődni, vagy cikinek találja, hogy valaki tréfát csinál az elkeseredett nők olthatatlan bosszúszomjából? Szavazzon!

1157 szavazat 1182 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta