OFFLINE

Heti kedvenc: a (mű)bőr rövidnadrág

2014. január 8., szerda 14:54

A bőrdzseki igazi slágerdarab, de az üzletekben az is megtalálja a számítását, aki inkább egy bőrszoknyára vagy -rövidnadrágra vágyik. Nekünk most az utóbbira esett a választásunk. A hajtás után négy olyan összeállítás várja az olvasókat, ami ihletet adhat ahhoz, hogyan is lehet viselni ezt a nem hétköznapi ruhadarabot.

Gondolta volna, hogy egy (mű)bőrshort lehet elegáns is? Persze a megfelelő dolgokat kell felvenni hozzá, a fekete zakó és a csinos blúz például remek választás. A bokacsizmát természetesen egy magas sarkú cipőre is le lehet cserélni.

A fekete blézerhez/zakóhoz és a fehér inghez hasonlóan igazán jól hasznosítható eleme lehet egy nő ruhatárának a szürke pulóver is. Ha kellően feltűnő és merész kiegészítőkkel, ruhadarabokkal - mondjuk egy bőr rövidnadrággal - párosítjuk, akkor kiderül ugyanis, hogy nem is olyan unalmas, mint amilyennek első pillanatra tűnik. 

A leárazásokon alaposan be lehet majd tárazni az állatfejes felsőkből, amelyek 2013-at uralták a Kenzónak köszönhetően. Ha kis szerencsénk van, akkor egy ideig még tartja magát ez a trend, így a következő szettet is bátran hordhatja majd akár tavasszal is. 

Nemcsak az egymást ütő színek, a minták párosításától sem kell félni, erre jó példa az utolsó összeállítás is. Ha túl soknak találja a bőrt, akkor vagy a nadrágot egy szövetshorttal vagy a dzsekit egy másik, bikerfazonú kabáttal helyettesítheti. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta