OFFLINE

Marion Cotillard-t elhagyta az ihlet Marrákesben

2014. január 6., hétfő 08:12

Egy hete még arról kérdeztük önöket, hogy ki volt a kedvenc celebük a Kinek állt jobban?! rovatunkból, most pedig Marion Cotillard nyitja a 2014-es évet. A francia színésznőtől három szettet választottunk, melyekben közös, hogy a november végén tartott Marrákesi Filmfesztiválon viselte őket és mindegyik a Christian Dior divatháznál készült. Nemcsak azt döntheti el most, hogy Cotillard vagy a modell viselte jobban ugyanazt a ruhát, hanem a legutolsó galéria alatt azt is, hogy a színésznő összeállításai közül melyik a legjobb!

A tavaszi szett

Kin tetszik jobban a csíkos ruha?

 • 1398
  Marion Cotillard
 • 219
  Modell

A filmfesztiválon Marion Cotillard többségében haute couture darabokat viselt az őszi-téli kollekcióból, akadt viszont egy ruha, ami már a 2014-es tavasziból származik. A szivárvány minden színében pompázó, fényes anyagból készült, a Diorra jellemzően fent testkövető, majd lejjebb szélesedő ruhához Cotillard semmilyen ékszert nem viselt (pedig szerintünk elfért volna), a lábaira pedig fekete színű, világoskék pánttal rendelkező magassarkú szandált húzott. Bár előre megtévesztő lehet, a színésznő viselt sminket, csak rendkívül természetesre sikeredett.

A modell hátrafésült hajat és a karácsonyi díszítést idéző nyakláncot kapott. Az ünnepi hangulatot fokozandó szemsminkje arany színű volt, az ajkait natúran hagyták. A ruha alja így "mozgás közben" jobban érvényesült, a színésznőn kicsit csőhatása van. A lábakra lakkból készült, fehér, hegyesorrú és bokapántos magassarkú cipő került.

A Dior-partin

Ez a ruha jobban bejön

 • 1181
  Marion Cotillard-on
 • 424
  a manökenen

Nem meglepő módon Cotillard is felkerült a filmfesztivál alatti Dior-parti vendéglistájára. A színésznő erre az alkalomra egy szürke alapon virágmintás felsőrésszel és kagyló alakú, szaggatott toldású szoknyarésszel rendelkező ruhát vett fel és bizony újra ez vitte el a show-t. A lábaira nyitott orrú, lakkbőr, platformos magassarkú húzott, kezében pedig tyúklábmintás kézitáskát cipelt. Haját fonott kontyba rendezte, szeme lilás színt kapott, ajkaira pedig bordós rúzs és szájfény került.

A modellen Cotillard táskájára hajazó fekete-fehér, könyökig érő kesztyűt kapott, a tavaszi kollekcióval ellentétben az haute couture show-n inkább a szájhangsúlyos sminkek voltak jellemzőek, így az ő ajkai is fukszia színben csillogtak. A lábakra egy közepesen unalmas, meghatározhatatlan színű, hegyesorrú, bokapántos cipő került. A haját hátrafésülték és a bal fülébe kapott csak fülbevalót a manöken.

Filmvetítésen

Ezt a kört nálam

 • 1240
  Marion Cotillard nyerte
 • 316
  a modell vitte el

A Waltz for Monica című film premierjére Cotillard egy óriási méretű ruhát választott szintén az őszi-téli haute couture kollekcióból, amit egy decens karkötő-gyűrű párossal, kisfiús frufruval és a szetthez tökéletesen passzoló sötétkék körmökkel, illetve egy pezsgő színű hegyesorrú cipővel egészített ki. Táskát nem cipelt magával és úgy gondoljuk, nem ez volt a színésznő életének legjobb összeállítása.

A modell előző társához hasonlóan a hátranyalt haj, egyetlen fülbevaló, csillogó száj triót kapta, lábaira pedig a ruha alsó részére hajazó, fekete-vörös csíkos cipőt viselt. Itt is igaz az, hogy a kifutón, mozgás közben jobban érvényesül egy-egy ruha, mint a vörös szőnyegen állva. Önnek melyik verzió tetszik?

Melyik szett tetszett legjobban Cotillard-tól?

 • 973
  A tavaszias.
 • 246
  A gyöngyhalászokat idéző.
 • 499
  A csíkos, filmnézős.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta