OFFLINE

Íme Marc Jacobs múzsái

2013. december 23., hétfő 15:09

Marc Jacobs októberben Párizsban mutatta be legutolsó, Louis Vuittonnak tervezett kollekcióját. Ahogy arról mi is beszámoltunk nemrég, Nicolas Ghuesqière váltja majd őt, de Jacobs úgy gondolta, emlékezetesen kell zárnia a francia luxusháznál töltött éveit. Emiatt a jövő tavaszi-nyári kollekciójának kampányához azokat a nőket kérte fel, akikre múzsaként tekintett és akik folyamatosan inspirálták őt munkássága alatt. A többek között Gisele Bündchenről, Fan Bingbingről és Sofia Coppoláról készült fotókat a poszt végén található galériában nézheti meg.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Szeptemberben érkezett a hír, hogy a Louis Vuitton újabb kiegészítő-tervezők után néz, mert szeretné erősíteni ezt a vonalát is. Nem csoda tehát, hogy a jövő évi kampány középpontjában egy táska áll, név szerint a Noé, amelynek minden fotóalany más-más verzióját tartja a kezében: Catherine Deneuve-nek egy tollas, Sofia Coppolának pedig egy tökéletesen letisztult darab jutott.

A fotók Steven Meisel kamerája előtt készültek a fotós New York-i stúdiójában és a magazinok februári számaiban láthatjuk majd viszont, a képeken látható hölgyek mosolya pedig - nem tudni, hogy direkt vagy véletlenül, de - Mona Lisa félmosolyát idézi.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta