OFFLINE

Elkészült a világ legkényelmesebb magassarkúja

2013. december 14., szombat 11:27

Úgy tűnik, hogy végleg elbúcsúzhatunk a magas sarkú cipők okozta szenvedéstől, lábfájástól, kalapácsujjaktól, mivel végre elkészült a világ legkényelmesebb, bár nem a legesztétikusabb cipője. Legalábbis ezzel a hihetetlennek tűnő állítással kampányol a brit márka, a Hotter, mely Boutique by Hotter névre keresztelt kollekciójában dobta piacra az elegánsnak mondott csodacipőt.

A 8.89 centiméteres sarkú lábbelit illetően a dailymail.co.uk szerkesztői megkérdeztek egy lábápolásban jártas szakértőt, Emma Supplet, akivel első ránézésre egyforma, de mégis különböző stílusú Hotter cipőket teszteltettek. „Ez a legkényelmesebb cipő, amit valaha viseltem” – nyilatkozta Supplet.

A lábszakértő véleményét megerősíti a Lanchashire-i vállalat alapítója, Stewart Houlgrave is, akinek állítása szerint egy olyan dizájnos cipőt szerettek volna létrehozni, ami olyan kényelmes, mint egy papucs.

A nem mindennapi fejlesztés egyébként a stabil saroknak, hajlékony talpnak, puha bőr bélésnek köszönhetően ennyire kényelmes, ugyanis nem a szokványos párnázási technikával, hanem egy egyiptomi ihletésű, úgynevezett „piramis felépítéssel” készülnek a lábbelik.

„A Piramis-technológia összehozta a tudományt a kényelemmel. A cipőtalpban mélyen elrejtett, piramis alakú szivacsnak köszönhetően ennyire kényelmes ebben a cipőben járni, ugyanis amikor lépünk, olyan, mintha egy párnára érkeznénk. A speciális párna fokozza a cipő rugalmasságát és lágyítja a talpbetét-részt. A Boutique by Hotter cipők sarkaiban olyan habréteg található, aminek köszönhetően ez a legkényelmesebb cipő, amit valaha viseltem" – mondja a márka szóvivője az újításról.

A magas sarkú cipő szerelmesei, akik eddig láb- és hátfájással küzdöttek a kényelmetlen lábbelik miatt fellélegezhetnek, ugyanis a komfortosnak mondott cipőket megfizethető áron, 85-95 font (31125-34787 forint) között dobta piacra a márka több féle színben és formában, igaz még bőven lenne mit javítani a dizájnon. A kerek orr, bokapánt és csillogó lakkanyagok elég speciális ízlésvilágnak felelnek meg, nekünk a Váratlan utazás Hetty nénije ugrott be a képeket látva.

„Azonnal éreztem, hogy ez egy kényelmes, jól kipárnázott cipő. Egyszerű, zárt, mégis elegáns. A sarka feltűnően hatékony. Nem dörzsölte a sarkamat, teljesen párnázott, könnyű benne járni. Nagyon elégedett vagyok az illeszkedését illetően is. Különösen jó hír, hogy a lábbeliket piacra dobták a brit méretezésnek megfelelően feles méretben is” – áradozott Supplet, aki a márka „Szent Grálhoz” hasonlított cipőjében érkezett a közelmúltban tartott lábápolási világkonferenciára Rómába.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta