OFFLINE

Táskákkal nyitott a USE karácsonyi vására

2013. december 12., csütörtök 19:17

Múlt héten még az előző Temporary vonalát árusította ki a USE Unused, szerdán viszont ideiglenes boltot nyitottak a Gozsdu udvarban, ahol a legújabb, karácsonyi kollekciót vásárolhatjuk meg. Szintén most debütált a USE Bag vonal is, mely (nem meglepő módon) a tervezőtrió által megálmodott táskákat tartalmazza. Mi is ellátogattunk a vásárba, és mivel vasárnapig nyitva tart a belvárosi pop up üzlet, összegyűjtöttük önnek, hogy mit és mennyiért vehet meg.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

A nyitás után nem sokkal érkeztünk meg és utánunk meg is töltötték a boltot a főleg húszas-harmincas éveikben járó hölgyek. A legnépszerűbbek természetesen a vadonatúj táskák voltak (26 ezerért ön is lecsaphat egyre, ha még maradt), de volt, akit inkább a ruhák és az ékszerek érdekeltek. Emellett kaphatunk még iPhone- ra és tabletre való tokokat, sőt, üvegből készült karácsonyfadíszeket is.

Árak, kínálat

A USE felkészült a karácsonyra, ugyanis férfiruhákkal is készült és a gyűrűk, karkötők mellé  nyakkendőszettek is kerültek, így a család bármely tagjának tudunk ajándékot venni. A kabátok 40 ezer forint körüli összegbe kerülnek, tehát nem drágább, mint egy Mango vagy ZARA és az biztos, hogy ezeket nem látja majd viszont minden második lányon a metrón. A legolcsóbb termékek a USE-notesz (1200 Ft), egy csillag alakú medál (2000 Ft), az üvegdíszek (1500-3500 Ft) és a műanyag, koponyamintás iPhone-tok (4500 Ft). A legtöbb pénzt a férfikabátok mellett a sporttáskákért kell otthagynunk, 42 ezer forintba kerülnek. Mint mindig, most is a táska az igazi sláger, már ottjártunkkor a legtöbbet elkapkodták, úgyhogy ha ön is szeretne egyet, ne várjon a beszerzésével vasárnapig!

A lenge ruhák húszezer körüli összegért lehetnek a miénk, viszont felsőket már 6500-tól vehetünk, a pulóverek nagy része 15-20 ezer forint között mozog. Szinte minden ruhából és kabátból több színt találunk (homok, fekete, szürke, piros, fehér - tipikus karácsonyi színek), de a clutch-ok például ennél is több árnyalatban kaphatóak. Galériánkba összegyűjtöttünk mindent, így akár virtuálisan is meglátogathatja az üzletet, de ha valami megtetszik, nehogy lemaradjon róla! Az esemény linkjét itt találja!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta