OFFLINE

A hét legrosszabbul öltözöttje: Juliette Binoche

2013. december 6., péntek 14:38

Rég volt már heti rosszul öltözött celebünk, de Juliette Binoche most annyira mellényúlt, hogy kedvéért felélesztjük sorozatunkat. A színésznő Münchenben gálázott december 4-én a Ferrero – Mon Chéri által rendezett esten: a Barbara Day címre keresztelt adománygyűjtő gálán amúgy több celeb is megjelent, például Marcia Cross a Született feleségekből, Barack Obama féltestvére, Auma Obama, és Catherine Deneuve – írja a Purepeople.com. Binoche volt az est háziasszonya, ehhez választotta alábbi szettet, ami szerintünk nem a legelőnyösebb, de mindenképp érdekes:

Szerintem ez a ruha...

  • 421
    Gyönyörű!
  • 681
    Borzalmas!
  • 909
    Érdekes, de semmi több.

Persze lehet, hogy csak szerintünk néz ki nagyon furcsán a színátmenetes, fodros, orchideával keresztezett döglött medúzára emlékeztető estélyi, melyhez a színésznő testszínű Louboutin cipőt húzott, mert például a Puretrend.com-on Binoche-é lett a nap ruhája.

Hasonló estélyiket az igen rosszul stylingolt, másodvonalbéli magyar szépségversenyeken szoktunk látni, de ha ön szerint túl szemetek vagyunk ezzel a megállapítással, szavazzon arra, hogy jól állt Binoche-nak a strasszokkal megfejelt, áttetsző anyagú gönc!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta