A hét legrosszabbul öltözöttje: Juliette Binoche

Rég volt már heti rosszul öltözött celebünk, de Juliette Binoche most annyira mellényúlt, hogy kedvéért felélesztjük sorozatunkat. A színésznő Münchenben gálázott december 4-én a Ferrero – Mon Chéri által rendezett esten: a Barbara Day címre keresztelt adománygyűjtő gálán amúgy több celeb is megjelent, például Marcia Cross a Született feleségekből, Barack Obama féltestvére, Auma Obama, és Catherine Deneuve – írja a Purepeople.com. Binoche volt az est háziasszonya, ehhez választotta alábbi szettet, ami szerintünk nem a legelőnyösebb, de mindenképp érdekes:

Juliette Binoche furcsa ruhában - kattintson a képre, nagyobb lesz!
Juliette Binoche furcsa ruhában - kattintson a képre, nagyobb lesz!Franco Gulotta/face To Face / Northfoto

Szerintem ez a ruha...

Persze lehet, hogy csak szerintünk néz ki nagyon furcsán a színátmenetes, fodros, orchideával keresztezett döglött medúzára emlékeztető estélyi, melyhez a színésznő testszínű Louboutin cipőt húzott, mert például a Puretrend.com-on Binoche-é lett a nap ruhája.

Hasonló estélyiket az igen rosszul stylingolt, másodvonalbéli magyar szépségversenyeken szoktunk látni, de ha ön szerint túl szemetek vagyunk ezzel a megállapítással, szavazzon arra, hogy jól állt Binoche-nak a strasszokkal megfejelt, áttetsző anyagú gönc!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek