OFFLINE

Kate Moss jegesmedvének öltözött gladiátorként vette át díját

2013. december 3., kedd 10:57

A két nagy divathét után a British Fashion Awards (továbbiakban BFA) az egyik olyan rendezvény, ami minden londoni divatmániás naptárában piros betűs ünnepként szerepel. Mint minden eseményt, ezt is elözönlötték a celebek, akik bár igyekeztek odatenni magukat, ez nem mindig sikerült.

Rita Ora például ősz hajával és pántnélküli, flitteres sellőruhájával sokkolt, Kate Moss pedig úgy festett, mint egy gladiátor jegesmedve jelmezben. A két híresség gyanúsan sokáig pózolt együtt, szóval sejthető, hogy a Vogue divatszerkesztőként regnáló Moss hamarosan belecsempészi barátnőjét egy editorial erejéig a híres magazin brit kiadásába. Posztunk második felében galériában mutatjuk, hogy milyen furcsa öltözékekben parádéztak a celebek a december eleji eseményen és megmondjuk azt is, hogy kinek ítélték oda a díjakat - elvégre ez egy díjátadó volt.

Úgy látszik, a hideg időjárás nem nyomta rá a bélyegét a hírességek ruhaválasztására, mert bár volt, aki a kis feketére esküszik még sokadszorra is, bőven voltak olyanok, akik kimondottan nyári színekben, púderrózsaszínben vagy bézsben, esetleg halványlilában jelentek meg. Természetesen azt is tudjuk, hogy december elején diszkógömbbé változnak a celebek, így nem csoda, ha sokan közülük flitteres, metálos vagy egyéb, csillogó ruhában pompáztak. Az év modellje idén Cara Delevingne helyett Edie Campbell lett, talán ez is az oka annak, hogy a már-már idegesítően sok helyen szereplő fiatal modell nem jelent meg az eseményen, csak nővére, Poppy Delevingne. Nézze meg őket galériánkban, a poszt végén pedig meglesheti, hogy kik és mit nyertek.

A díjazottak

Az év...

 • nőiruha-tervezője: Christopher Kane
 • férfiruha-tervezője: Burberry
 • nemzetközi tervezője: Miuccia Prada
 • márkája: Burberry
 • kiegészítő-tervezője: Nicholas Kirkwood
 • feltörekvő nőiruha-tervezője: Simone Rocha
 • feltörekvő férfiruha-tervezője: Agi & Sam
 • újonnan felbukkanó tervezője: JW Anderson
 • modellje: Edie Campbell
 • vörös szőnyeges tervezője: Erdem
 • Isabella Blow-díjasa: Lady Amanda Harlech
 • Brit Stílusdíjasa: Harry Styles (közönségszavazás alapján)

Különleges elismerést kapott Kate Moss és Suzy Menkes, a divat területén elért kiemelkedő tevékenységéért pedig Terry and Triciana Jones-t (az i-D magazin alapítóit) díjazták.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta