OFFLINE

7 eszméletlen kiegészítő az AMA-gáláról

2013. november 26., kedd 08:24

Az American Music Awards azon zenei díjkiosztók népes táborához tartozik, amelyikkel kapcsolatban az égvilágon senkit nem érdekel, hogy ki mit nyer. Ehelyett az elképesztő élő produkciók az érdekesek, meg persze az, hogy ki hogyan néz ki, mit vesz fel, miből mit villant. Persze ínyenceknek azért félretettünk pár érdekességet a vasárnap este, illetve hétfő hajnalban lezajlott esemény busás fotóanyagából: hét egészen különleges kiegészítőt, amik igazából csak a közeli képeken látszanak jól. Ebben a fotóösszeállításban megnézheti a kedvenceinket.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Miley Cyrus az első, akit azért emeltünk ki, mert hatalmas, átlátszó ékszerekkel egészítette ki cicás szettjét. Illetve felmerülhet a kérdés, hogy mi egészít ki mit, mivel a karkötők és a fülbevalók súlyban mindenképpen többszörösét jelentették a ruházatnak, cipővel együtt meg főleg. Ez a színpadon viselt szett elsősorban a meztelenségről szólt, másodsorban a kiegészítőkről, és csak harmadrészt a cicás bikiniről – szerintünk legalábbis. Mindenesetre ha ön is szeretne ilyen fülbevalót és ékszereket, a Lucite nevű márka üzletében vásároljon be.

Christina Aguilera a vörös szőnyegen makulátlan fehérben vonult be, és egy olyan retikült választott a ruhához, ami mintha maga is egy ékszer lenne – nyilván nem a véletlen műve, hogy a többi ékszere és a cipője is ugyanilyen fénnyel csillogott. Joan Jett rockénekesnő öltözékéből a bokacsizmára hívjuk fel az ön figyelmét, míg Zoe Saldana a csuklóján és kézfején viselt egy elég eredeti, kereszt alakú ékszert.

A könyv alakú ridikülök már régóta forgalomban és divatban vannak, erre az estére Katy Perry hozott magával egyet, ami éppen egy szótárat formáz. Keshának most kétszínű a haja, és kétszínűek a körmei is, de a legelképesztőbbek akkor is a gyűrűi. Lady Gaga persze megint kitett magáért, többek között Bianca Jaggert és Alison Goldfrappet idézve fehér (mű)lovon lovagolt be a kiosztóra. De ha a lovat nem tekintjük az öltözék részének, akkor mindenképpen a cipő érdemel a legtöbb figyelmet – színben a lila Versace-ruhához, fazonban a lóhoz illik. Őrület.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta