OFFLINE

Jön a hideg, vegyen bézs kabátot, mint Vivien!

2013. november 22., péntek 14:12

A hatályos jogszabályok szerint ön zokon venné, ha most nem szólnánk előre, hogy ebben a posztban konkrét cégek létező termékeiről lesz szó. Úgyhogy most szólunk: ebben a posztban egy  adott cég termékeivel találkozik, hogy könnyebb legyen csinosnak lennie.

Pénteken és szombaton pár helyen - inkább csak nyugaton, délnyugaton - még eshet, máshol  felszakadozhat a felhőzet – írja az Időkép.hu. Szombaton többfelé megélénkülhet az északkeleti szél, marad az enyhe idő, de vasárnap ismét sokfelé eleredhet az eső, a legtöbb helyen már 10 fok alatt marad a maximum-hőmérséklet.

Hétfőre megerősödő, néhol viharossá fokozódó északias szél és hózáporok kíséretében erős lehűlés érkezhet, így megjelennek az éjszakai fagyok és ha bejönnek a jóslatok, kedden napközben nem lesz melegebb 0-5 foknál.

Vivien

Nincs mit tenni, itt a tél, ideje beszerezni egy meleg kabátot: a csinos hoszteszre, Vivienre egy bézs, steppelt bélésű kabát került, melyhez színben illő, szürkés bokacsizmát ajánl az Asia Center stylistja. A magas nyakú, piros felső egyrészt meleg, másrészt feldobja a semleges színű összeállítást: ha így indul el hétvégén a családi ebédre, biztos nem fog fázni, esetleg még egy piros sapkát vegyen fel a szetthez!

Bézs szövet kabát: 7900Ft.

Farmer: 5900Ft.

Szegecses bokacsizma: 6700Ft.

Piros garbó: 1900Ft.

Minden termék az Asia Center MK Áruházából származik.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta