OFFLINE

1990 forintért öltözhet nemzethy munkanélkülinek

2013. november 9., szombat 17:47

nemzethy sortlista
Fotó: reklámanyag

Megjelentek a Shopline-on Herczeg Zoltán „Nemzethy” tematikájú pólói, egyelőre még csak előrendelni lehet őket, de türelmetlenül várjuk, hogy végre kosárba lehessen rakni az ironikus felsőket. Herczeg először a Szigetre vett fel Nemzeti Divatterező feliratú pólót, aminek akkora sikere volt, hogy a tervező eldöntötte: készít belőle egy egész sorozatot. A dizájnon faragott egy kicsit, a nemzetiből nemzethy lett, és mostanra el is készült a 11 féle nyomat.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Kövessen minket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!

„Megérkezett a várva-várt nagy, NEMZETHY DIVAT KOLLEKCIÓ a la Herczeg. Elérhető áron minden igaz, magyar, nemzethy polgár számára. Ami a rezsiből megmaradt, nemes célra fordulhat. Viseljétek igaz, nemzethy hevülettel!” – ajánlja Facebookján a tervező, aki korábbi interjújában arról is beszélgetett velünk, hogy mi inspirálta a pólók tervezésekor, és hogyan készült el az első prototípus.

1990 forint amúgy igazán baráti ár egy fehér, nyomott pólóért, főleg, ha szeretjük a viccet: ki ne akarna zsákutcával díszített Nemzethy Vállalkozó felsőt, vagy egy traktoros, Nemzethy Mezőgazdászost? A Nemzethy Diákra is biztos lesz kereslet, bár a mi kedvencünk egyértelműen a Nemzethy Munkanélküli és a Nemzethy Munkás felirat. Persze ez csak a mi véleményünk, biztos van, akinek kinyílik a bicska a zsebében, de Herczeg nem a visszafogottságáról híres, bírnia kell a kritikát: ha önnek egyáltalán nem tetszik még az ötlet sem, vagy azt éppen elfogadhatónak tartja, csak a kivitelezéssel van gondja, szavazzon arra, hogy Herczeg kollekciója ciki, ha szívesen ajándékozna/kapna karácsonyra nemzethy pólót, nyomjon a menőre (a szavazócsíkot a kép alatt találja)!

5865 szavazat 6366 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta