OFFLINE

Karl Lagerfeld macskája saját kollekciót kapott

2013. november 4., hétfő 14:43

A macskák nem csak az internetet uralják, hanem a divatvilágot is. Velük szinte mindent el lehet adni, gondoljunk csak Charlotte Olympia cicás cipőjére, ami annyira sikeres, hogy már halloweeni verzió is készült, és a United Bamboo cicás naptárjára is minden évben van igény. Persze egyik sincs olyan menő, mint Karl Lagerfeld hófehér kedvence, Choupette, akinek saját Twitter oldala van, több divatmagazin címlapján is szerepelt, valamint képregényfigura lett belőle. És ez nem minden, most saját kollekciót is kapott. Részletek a hajtás után!

Pontosabban nem ő kapta, hanem a rajongói, és mint a mellékelt kép mutatja, nem Choupette arcmásával díszített kiegészítőket vásárolhatunk majd meg, hanem egyszerű, macskafejet mintázó darabokat. De nézzük, mi közül lehet választani: lesz sapka, sál, tablet- és telefontok, nagytáska, kistáska és természetesen Karl Lagerfeld kedvenc kiegészítője, egy bőrkesztyű. A kollekciót november tizenkettedikétől lehet megvásárolni Karl Lagerfeld párizsi, berlini, müncheni, amszterdami, pekingi, sanghaji és antwerpeni üzleteiben – írja a Women's Weard Daily. A legolcsóbb darab 45 euróba, azaz közel 13 ezer forintba kerül majd, a legdrágább pedig 340 euróba, azaz 100 ezer forintba.

Íme, a kollekció
Íme, a kollekció
Fotó: Facebook

Choupette nemrég egyébként interjút adott az olasz Gala magazinnak. Ebből kiderült, hogy gazdájával örökre szól a kapcsolatuk, és Lagerfeld mindig magával viszi, ha elutazik, kivéve, ha csak egy napra megy. „Nem hajlandó olyan országba utazni, ahol karantén van érvényben, mert nem akarja, hogy elválasszanak minket” – nyilatkozta a macska, aki tényleg soha nincs egyedül. „Mindig számíthatok a két cselédlányomra. Az első nap óta óriási szeretettel és odaadással gondoskodnak rólam.” Hát nem édes?

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!
1118 szavazat 1230 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta