OFFLINE

Már bizsut is vehet a Kardashian-klántól

2013. november 1., péntek 17:17

Úgy tűnik, hogy minden várat bevesz a hivatásos celebcsalád. A Kardashianék egy-két nappal ezelőtt jelentkeztek egy huszonöt darabos ékszerkollekcióval, aminek az Argos szerezte meg a kizárólagos értékesítési jogát, a divatfotókat pedig nem más, mint Terry Richardson lőtte hozzá. "A Kardashian-testvérek híresek a stílusukról és hogy páratlanul ismerik a legutolsó trendeket" - mondta Alice Rigby, a cég egyik vezetője. "A kollekció hűen fejezi ki a szenvedélyüket a ragyogás iránt" - tette hozzá. Az ékszerek meglehetősen pénztárcabarátok, ugyanis a legdrágább darab is mindössze 35 fontba, azaz kábé 12 ezer forintba kerül.

kk641

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!

Emellett pedig egy ruhakollekcióval is előrukkoltak: a roppant fantáziadúsan elnevezett Kardashian Kollecitionnal, amit október utolsó hetétől lehet megvásárolni a Lipsynél. A ruhák között bőven lehet találni egyrészeseket, szoknyákat, kabátokat, és ehhez is járnak különböző kiegészítők, mint mondjuk táska, nyaklánc vagy fülbevaló is. Az árak itt már valamivel elszórtabbak: egy tollkabát például 150 fontba kerül, ami kábé 50 ezer forintnak felel meg, de egy legginset meg lehet kapni 38 fontért, ami nagyjából 13 ezer forintba kerül. A kiegészítők hasonló árban vannak, egy tizenegy darabos gyűrűszett 25 font, ami 8 ezer ötszáz forint. Persze valószínáleg előbb-utóbb ezek is a 10 dolláros fogasokon végzik majd, mint az előző kollekciók...

Kattintson a termékekért!
Kattintson a termékekért!

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta