Már 10 ezer forintért kap meleg női kabátot

Javult a helyzet meleg női kabátok terén utolsó körképünk óta: megérkeztek az igazán meleg tollkabátok a H&M-be is, a Mangóban épp nincs mérethiány a 30 ezer forintos tollkabátokból –a Glamour napok alatt volt – és az Asia Center is csinos és meleg kabátokkal készül a télre.

Ez alkalommal alaposan körülnéztük az Asiában és két plázában is (Pólus és Aréna), hogy megnézzük, idén télen miben jár az, akinek 15, 30, vagy 45 ezer forintja van télikabátra és érdekli a divat. Ha a sok rizsára nem kíváncsi, csak az árakra, nézze meg alábbi táblázatot, aztán kattintson alább a galériára! A táblázatból jól látszik, hogy az Asia Center árban mindenkit ver, legdrágábban pedig a Zarában és a Mangóban szerezhetünk magunknak szép kabátot télire.

   Fekete tollkabát Zöld parka Szövetkabát
Asia Center 9990 Ft 11500 Ft 8500 Ft
Takko nincs 12990 Ft 14990 Ft
F&F 10990 Ft nincs 16990 Ft (a linkelt darab)
New Yorker 23990 Ft (bézs színben próbáltuk) 14990 Ft 17990 Ft
H&M 29990 Ft 17990 Ft 19990 Ft
Zara 37995 Ft (barnás színben próbáltuk) 29995 Ft 37995 Ft
Mango 29995 Ft 29995 Ft 39995 Ft

Asia Center

Az Asia Centerben női kabátok terén nagy a kínálat, és nem rosszabb, mint a fast fashion boltokban. A pufikabátok azért kicsit vékonyabb anyaggal vannak borítva, a parkákon kicsit félre vannak csúszva a varrások, de ez egyre gyakrabban előfordul a plázák üzleteiben is. Az Asiában viszont a többi bolt árainak harmadáért vásárolhatunk, egy meleg, fekete pufikabát csak 10 ezer forint, egy bélelt és strapabírónak tűnő parka is csak 11500 forint.

A csinos szövetkabátok is béleltek, a Dívány egyik szerzője ilyenben nyomta az előző telet és meg volt elégedve: ráadásul a kabát az előítéletekkel szemben nem tűnt olcsónak és nem ment tönkre, tehát merjük ajánlani, hogy vásároljanak ehhez hasonlót 8500 forintért – a galériában megtalálja, pontosan miről beszélünk.

Összességében elmondható, hogy szép és meleg kabátokat lehet kapni az Asia Centerben röhejes áron, 30 ezer forintból itt vehet magának egy meleg pufikabátot, egy parkát és egy ballont is az ember, míg máshol ennyiből jó, ha egy kabát kijön.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!

Takko és F&F

A Takko és az F&F sem elszállt árairól híres: az F&F árban és stílusban versenyez az Asia Centerrel, tök hasonló kabátokat lehet venni náluk is 10-15 ezer forintért, de azért vannak drágább és kidolgozottabb verziók is. Egyedül az az idegölő a Tesco márkájában, hogy sosem lehet tudni, melyik hipermarketben milyen ruhákat fogunk találni: egy biztos, az Aréna Plázában tök halott a ruhakínálatuk, a pestieknek inkább a Fogarasi, vagy Váci úi Tescoba érdemes ruháért menni.

A Takko most nem okoz csalódást, 13 ezer forintrét szuper parkát, 15 ezerért szép szövetkabátot lehet náluk kapni, csak a hosszú női pufikabátokat hiányoljuk.

New Yorker

A New Yorkerben vékony anyagú, de tollal bélelt pufikabátot találtunk 24 ezer forintért – a tollbélés mindig drágább, mint a poliészter – ami biztos meleg, de nekünk sokkal jobban tetszett a katonai zöld parka, ami jól is nézett ki, és külön bélése is volt, ami extra meleggé tette. Nekünk a New Yorker műbőrujjú szövetkabátja is nagyon tetszett, de biztos van, aki inkább egy ocelotmintás műszőrkabátra nevezne be: az is megtalálja itt a számítását. A kicsit vad darabért, és az olcsó new yorkeres bomberdzsekiért kattintson alábbi képre!

H&M

A Pólus Centerben található H&M parkája kicsit elnagyolt és zörgős, vitorlákat idéző anyagból készült, de legalább tuti nem ázik át, egy viharos télre nem is kell ennél több. A 29990 forintos sötétkék pufikabát is strapabírónak tűnik, ráadásul jó meleg és a szabása is jó.

A minden időt kibíró kabátokon kívül tele van csinos szövetkabátokkal is a H&M, de sajnos ezek közül egyik se lenne elég meleg egy igazán kemény téli napon. A galériában látható 19990 forintos darab a Takko hasonló árú darabját idézi, de nem csak ez az egyféle van, úgyhogy mindenki találhat magának való szövetkabátot a svéd márkánál - ide kattintva ki is nézheti, mi az önnek való.

Zara

A Zara évről évre egyre drágábbnak tűnik, főleg, ha olcsóbb üzletekből sétálunk át: itt egy szép, több színben kapható, tollal bélelt, igényesen elkészített pufikabát 38 ezer forint. Egy szebb szövetkabát szintén, de 48 ezerért is vehetünk divatos, szépen elkészített, vékony szövetkabátot.

A nyaknál bundázott, 30 ezer forintos parka azonban valahogy nem a legjobb kialakítású, és a 26 ezer forintos steppelt kabát nélkül is lehet élni. Itt a gyönyörű szövetkabátok jelentik a legnagyobb kísértést, ha lenne fölös 50 ezer forintunk, könnyen elcsábulnánk…

Mango

A Mango az utóbbi években igazi pufikabát-nagyhatalommá gyúrta magát: 30 ezer forint körüli áron nagyon jó minőségű és szép női kabátok kaphatók náluk, mind tollal bélelt, hosszú, tényleg melegen tart. A szövetkabátok terén talán még lenne mit behoznia a Zarával szembeni lemaradásban – árban már közel egy szintem vannak, de stílusban még van hova fejlődni. Ugyan nem téli ruhadarab, de meg kell jegyezni, hogy a Mango bőrdzsekiben is nagyon jó, minden alkatra találni szépet és 30 ezer forint egy színbőr kiskabátért kevésnek számít a fast fashion boltokban.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek