OFFLINE

A House of Hollandot megihlette a tequila szaga

2013. szeptember 15., vasárnap 16:15

A londoni divathét második napján ellepték a fiatal celebgenerációhoz tartozó hírességek a várost; Alexa Chung, a lila hajú Kelly Osbourne, Daisy Lowe és Pixie Geldof felbukkanásából már sejteni lehetett, hogy szombaton mutatja be David Koma és JW Anderson mellett a 2014-es tavaszi-nyári kollekcióját a House of Holland is.

Henry Hollandot a tavalyi szezonban a hatvanas évek zenekarai, a hetvenes évek tapétamintái és a rave korszak inspirálták. Jövő nyárra pedig a világ egyik legnagyobb városából, a tequila szagú Mexikóvárosból illetve a Los Angeles-i Venice Beach tetováló szalonjaiból merített ihletet a tervező.

A hordhatóra, nőiesre, szexire és színesre sikerült kollekcióban szinte minden megtalálható, ami egy női gardróbba kell: virágmintás, csíkos, kockás mini és térdnél elvágott ruhák, rózsaszín ingek és szoknyák, fehér motoros dzseki, csipke szoknya, csipke betétes farmernadrág és bőr szettek.

Az élénk színeket és fémes árnyalatokat kapott városias gyűjteményből természetesen nem maradtak ki a jövő szezon slágerei, a spagettipántos kombinéruha és a haspóló sem. Nézze meg ön is Henry Holland szerethető, retro hatású nyári kollekcióját a galériában!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta