OFFLINE

A nagy akarásnak cikiség a vége

2013. szeptember 14., szombat 10:37

A Dieselnek az utóbbi időben sikerült kisebb balhékat kirobbantania az őszi kampányaival (az egyikhez például a tumblrről halásztak szereplőket, hogy ők képviseljék az úgynevezett átlagembert). Akkor a kreatív igazgató, Nicola Formichetti is elmondta, hogy direkt olyan arcokat kerestek, akik nem tipikus modellek. A legújabb dobásra Twitteren akadtak rá - írja a Huffington Post. Ebben az utcai reklámban egy nő farmerből készült burkát visel, amiből kilóg a tetovált karja és az oldala. "Nem az vagyok, akinek látszom" - áll mellette a szöveg. A twitteres közösség nem volt elájulva tőle. "Túlságosan is menő és aktuális szeretne lenni" - jellemezte egyikőjük.

BTfc0LNCYAEET0u.jpg large
Fotó: Dean Obeidallah

Cikiségben az utóbbi időben nem volt egyébként hiány. A Target nevű fehérneműket is áruló cég például azzal verte ki a biztosítékot, hogy lekolbászozták a női mellett. Ők is menők és aktuálisak akartak lenni, ezért felkértek egy angol tévés stylistot, hogy népszerűsítse az ausztrál piacon a céget. Csakhogy, ami vicces brit szlengben női mellett jelent, az az ausztrál angolban egyszerűen kolbászt. Így aztán a menőzni próbáló cégnek most védekeznie kell, hogy nem akarta megbántani az ausztrál nőket - legfeljebb csak csipkelődni akartak egy kicsit. Nemrég írtunk egyébként az inkább viccesnek, mint cikinek számító japán melegszendvics gallérról is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta