OFFLINE

Ralph Lauren lekoppintotta saját magát

2013. szeptember 13., péntek 16:18

Az izgalmakban és újdonságokban szegény New York-i divathét utolsó napján mutatta be kollekcióját Ralph Lauren, akinek a korábbi tervezőkhöz hasonlóan nem sikerült idén megváltania a divatvilágot. Nehéz elképzelni az amerikai divatot a tervező nélkül, hiszen neve egyet jelent a kék farmer és kockás ing fogalmával. Ralph Lauren évtizedek óta megkerülhetetlen része a nemzeti identitásnak.

Valószínűleg ez az identitástudat teszi annyira egysíkúvá a tervező munkáját, hogy a kollekciók meglehetősen hasonlítanak egymásra évről-évre – írja a vogue.com. Persze vannak témabeli és esztétikai változtatások, de a 73 éves designer mégsem sokat vacakolt, kifutóra tette 2007-es tavaszi kollekciójának itt-ott átvariált mását, úgyis elkel majd ez is.

A hat évvel ezelőtti kollekcióra kísértetiesen hasonlító 2014-es tavaszi-nyári gyűjteményben a modelleken elegáns és férfias nadrágkosztüm, rikkancs-sapka, térdzokni, iskoláslány ruha, nyakkendő, illetve élénk színű – narancssárga, smaragdzöld, kobaltkék, sárga –, nőies ruhák voltak láthatóak. A New York-i divathéttől nem estünk hasra, így kíváncsian várjuk, hogy mivel készülnek a londoni divatházak a ma kezdődő bemutatókra. Addig is nézze meg, hogy mit tervezett Ralph Lauren a nyárra!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta