Fehér ruhában idézte fel Dianát a premieren Naomi Watts

Mióta tudni, hogy Naomi Watts játssza a Diana életéről szóló filmben a főszerepet, azóta folynak a viták arról, hogy vajon helyes-e a szereposztás és megérdemelten kapta a színésznő a lehetőséget, vagy találhattak volna jobb személyt is nála. Kicsit felelőtlenség azelőtt véleményt nyilvánítani, hogy láttuk volna a kész művet, ezért a kritikákkal megvárjuk, amíg a hazai bemutatóra is sor kerül.

A világpremier múlt héten volt Londonban, így a szakma java már túl van az élményen. Az esemény természetesen vörös szőnyeges bevonulással kezdődött, ahol minden szem a színészekre szegeződött. A hercegnőt alakító Watts egy visszafogott, kissé dekoltált fehér ruhát viselt, úgy gondoljuk, hogy az tökéletes választás volt az alkalomra: nem hivalkodó, mégis tekintélyt parancsol. A poszt végén található galériánkban nem csak róla, de a többi vendégről is talál fotót.

Örömmel látjuk, hogy a férfiak leszoktak arról, hogy minden rendezvényre feketében menjenek, szép számmal látni sokkal szebb szürke és kék öltönyöket. Mi is azt valljuk, hogy egy grafitszürke vagy tengerészkék zakó és nadrág egyben és külön is jól kombinálhatóa, így ha esetleg formális viselet után kutat állásinterjúra vagy a munkahelyére, ezek közül válasszon.

Hercegnő vagy hercegné?

Diana titulusa hazánkban sajnos rosszul került a köztudatba, ugyanis a megszokottól eltérően ő nem hercegnő, hanem hercegné, mivel az előbbi címet azok kapják, akik beleszületnek a királyi családba, a másik pedig házasság útján nyerhető el.

A hölgyeknek is sikerült javarészt ízlésesen felöltözniük, azért valljuk be, ez mégsem egy Video Music Awards, ahol lassan az a fura, aki nem az. Az összeállításunkban főleg szereplőket talál: többek között a Dodi Fayedet játszó Cas Anvart, a Hasnat Khant játszó Naveen Andrews-t és mutatunk egy ráadás fotót Watts-ról, ami a film utáni parti előtt készült. A filmet Magyarországon szeptember 19-én mutatják be.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek