Dekoltázsok és combok a GQ gálán: kinek állt jobban a szolid villantás?

E heti Kinek állt jobban? posztunkhoz a GQ és a Hugo Boss közös rendezvényének, az Év Férfija díjátadójának vörös szőnyegéről válogattunk versenyzőket. Nem volt nehéz dolgunk, hiszen a londoni eseményen mindenki a legjobb formáját szerette volna hozni (kivéve talán Russell Brand), ehhez pedig legtöbben a dizájnerdarabokban látják a megoldást.

Rosie Huntington-Whiteley modell egy fehér Versace-ruhát, Pixie Lott énekesnő Christian Diort, Daisy Lowe modell pedig egy Saint Laurent-szettet választott. Lott ruhája nem sokat bízott a fantáziánkra, mégis ízléses volt, Lowe pedig a ruha felvágásának köszönhetően megmutatta formás lábait is.

Rosie Huntington-Whiteley Versacében

A fehér ruha jobban mutat

Az angol modell a tipikus példája annak, hogy a sokszor giccsben túlburjánzó Versace-ruhákat is lehet ízlésesen viselni. A megfelelő darab kiválasztása után a stylingra is ügyelni kell, nem mindegy, hogy valamit egy visszafogott magas sarkúval vagy térdig érő szegecselt bőrcsizmával veszünk fel.

A szettekhez visszatérve Huntigton-Whiteley abszolút minimál vonalon mozgott, a bőrhatású fehér ruhához csak egy kígyómintás hegyes orrú cipőt vett fel. Ékszert nem viselt, haját kiengedte, táskát nem vitt magával, a sminkje pedig természetes hatást keltett. A kifutón látható modellre ezzel szemben hangsúlyos nyaklánc került, fekete-fehér szőrmés táskát cipelt magával, a lábaira pedig vádliközépig érő csizmát adtak. Derekára a nyakékhez tökéletesen passzoló öv került, a haját neki is kiengedték és sminkje szintén natúr. Ön szerint melyik verzió a jobb?

Pixie Lott Christian Diorban

Christian Dior ruhája jobban mutat

Pixie Lott Dior-ruhájának felső részét imádjuk, a szoknyával viszont nem vagyunk teljesen kibékülve. A hazai celebkörben rendkívül népszerű lamé anyag jut róla eszünkbe és azon is elgondolkodtunk, nem nézne-e ki jobban, ha csak a fehér alsórészt látnánk. Mivel ezt soha nem fogjuk megtudni, ezért nézzük, hogyan öltözött fel hozzá az énekesnő: Lott konyakszínű, metálos kézitáskát, pár gyűrűt és egy karperecet viselt, haját feltupíroztatta, szemhangsúlyos sminket kért magának és lábaira pedig vegyes textúrájú, fémbetétes magas sarkút húzott. A manökenen ezzel szemben a Diortól mostanában megszokott fejhálót láthatjuk, napszemüveget viselt, lábaira pedig Lottéhoz hasonló, a lábfej felett ívelő fémes betétű cipő került. A ruha felső részét a modell kevésbé tölti ki, az énekesnő dekoltázsa jóval hangsúlyosabb.

Daisy Lowe Saint Laurent-ban

Ez a Saint Laurent-ruha jobban néz ki

Hedi Slimane első kollekciója a Saint Laurent-nél megosztotta a divatvilág résztvevőit és csodálóit, ez a ruha mindenesetre egyértelműen a must have kategória. A kifutón kalappal láthatjuk, ami beleillik a 10-es évek androgün vonalába, az óriás dekoltázzsal pedig erős kontrasztot mutat. A manöken lábai kevésbé látszanak, viszont platformos, enyhén hegyes orrú, fekete magas sarkút visel. 
Ezzel szemben Daisy Lowe elhagyta a kalapot, fekete kézitáskát ragadott, ajkaira pedig vörös rúzst vitt fel. Csillogó gyűrűket viselt, körmeire pedig a magas sarkú szandáljának színével megegyező, korallos lakk került. Az örök szabályt (a has, dekoltázs, lábak hármasból egyszerre csak egyet mutassunk) felrúgta és a mélyen dekoltált felsőrész mellett alul is villantott: bal lábát közszemlére tette a fotófal előtt. Mivel nincs mit takargatnia, ezért ezzel kapcsolatban nincs is kifogásolhatni valónk.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek