OFFLINE

Dekoltázsok és combok a GQ gálán: kinek állt jobban a szolid villantás?

2013. szeptember 9., hétfő 07:28

E heti Kinek állt jobban? posztunkhoz a GQ és a Hugo Boss közös rendezvényének, az Év Férfija díjátadójának vörös szőnyegéről válogattunk versenyzőket. Nem volt nehéz dolgunk, hiszen a londoni eseményen mindenki a legjobb formáját szerette volna hozni (kivéve talán Russell Brand), ehhez pedig legtöbben a dizájnerdarabokban látják a megoldást.

Rosie Huntington-Whiteley modell egy fehér Versace-ruhát, Pixie Lott énekesnő Christian Diort, Daisy Lowe modell pedig egy Saint Laurent-szettet választott. Lott ruhája nem sokat bízott a fantáziánkra, mégis ízléses volt, Lowe pedig a ruha felvágásának köszönhetően megmutatta formás lábait is.

Rosie Huntington-Whiteley Versacében

A fehér ruha jobban mutat

 • 1456
  Rosie Huntington-Whiteley-n
 • 806
  a modellen

Az angol modell a tipikus példája annak, hogy a sokszor giccsben túlburjánzó Versace-ruhákat is lehet ízlésesen viselni. A megfelelő darab kiválasztása után a stylingra is ügyelni kell, nem mindegy, hogy valamit egy visszafogott magas sarkúval vagy térdig érő szegecselt bőrcsizmával veszünk fel.

A szettekhez visszatérve Huntigton-Whiteley abszolút minimál vonalon mozgott, a bőrhatású fehér ruhához csak egy kígyómintás hegyes orrú cipőt vett fel. Ékszert nem viselt, haját kiengedte, táskát nem vitt magával, a sminkje pedig természetes hatást keltett. A kifutón látható modellre ezzel szemben hangsúlyos nyaklánc került, fekete-fehér szőrmés táskát cipelt magával, a lábaira pedig vádliközépig érő csizmát adtak. Derekára a nyakékhez tökéletesen passzoló öv került, a haját neki is kiengedték és sminkje szintén natúr. Ön szerint melyik verzió a jobb?

Pixie Lott Christian Diorban

Christian Dior ruhája jobban mutat

 • 764
  Pixie Lotton
 • 1424
  a manökenen

Pixie Lott Dior-ruhájának felső részét imádjuk, a szoknyával viszont nem vagyunk teljesen kibékülve. A hazai celebkörben rendkívül népszerű lamé anyag jut róla eszünkbe és azon is elgondolkodtunk, nem nézne-e ki jobban, ha csak a fehér alsórészt látnánk. Mivel ezt soha nem fogjuk megtudni, ezért nézzük, hogyan öltözött fel hozzá az énekesnő: Lott konyakszínű, metálos kézitáskát, pár gyűrűt és egy karperecet viselt, haját feltupíroztatta, szemhangsúlyos sminket kért magának és lábaira pedig vegyes textúrájú, fémbetétes magas sarkút húzott. A manökenen ezzel szemben a Diortól mostanában megszokott fejhálót láthatjuk, napszemüveget viselt, lábaira pedig Lottéhoz hasonló, a lábfej felett ívelő fémes betétű cipő került. A ruha felső részét a modell kevésbé tölti ki, az énekesnő dekoltázsa jóval hangsúlyosabb.

Daisy Lowe Saint Laurent-ban

Ez a Saint Laurent-ruha jobban néz ki

 • 1630
  Daisy Lowe-on
 • 531
  a kifutómodellen

Hedi Slimane első kollekciója a Saint Laurent-nél megosztotta a divatvilág résztvevőit és csodálóit, ez a ruha mindenesetre egyértelműen a must have kategória. A kifutón kalappal láthatjuk, ami beleillik a 10-es évek androgün vonalába, az óriás dekoltázzsal pedig erős kontrasztot mutat. A manöken lábai kevésbé látszanak, viszont platformos, enyhén hegyes orrú, fekete magas sarkút visel. 
Ezzel szemben Daisy Lowe elhagyta a kalapot, fekete kézitáskát ragadott, ajkaira pedig vörös rúzst vitt fel. Csillogó gyűrűket viselt, körmeire pedig a magas sarkú szandáljának színével megegyező, korallos lakk került. Az örök szabályt (a has, dekoltázs, lábak hármasból egyszerre csak egyet mutassunk) felrúgta és a mélyen dekoltált felsőrész mellett alul is villantott: bal lábát közszemlére tette a fotófal előtt. Mivel nincs mit takargatnia, ezért ezzel kapcsolatban nincs is kifogásolhatni valónk.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta