Íme a hét legrosszabbul sikerült sminkje

Claudia Winkleman így érkezett a GQ Awards-ra
Claudia Winkleman így érkezett a GQ Awards-raMark Cuthbert / Europress / Getty

A hét legrosszabbul öltözött celebnőin is túltesz az angol tévés személyiség, Claudia Winkleman elmosodótt sminkje, amit a londoni Royal Opera House-ban tartott GQ díjátadón villantott a napokban – írja a dailymail.co.uk.

A 41 éves műsorvezető – aki egyébként egy sötétkék Zara kezeslábasban, trendi fehér körömcipőben és a szetthez passzoló borítéktáskával érkezett az eseményre – valószínűleg elfelejtett sminkeshez és fodrászhoz menni a gála előtt, így maga oldotta meg a számára jól láthatóan nehéz feladatot.

Az elkenődött szemceruzának, rendetlen, kócos frizurának köszönhetően Winklemann úgy festett a vörösszőnyegen, mint aki a fotózás előtt pár perccel még sírt volna a kulisszák mögött. A feltűnő bakit természetesen a twitterező szféra sem hagyta szó nélkül:

Winkleman kócosan, elkenődött sminkben
Winkleman kócosan, elkenődött sminkbenTim P. Whitby / Europress / Getty

Ön szerint mi történt Winklemannal?

"Claudia Winkleman miért néz ki úgy, mintha most ébredt volna fel a múlt éjszaka feltett sminkjében?” – döbbent le a  látványon @ katy_bamber.

„Mi volt az a pont, amikor Claudia Winkleman belenézett a tükörbe és azt gondolta, hogy 'jól nézek ki'”? – tette fel a kérdést követőinek @ JustKyleMc.

Az esetet maga a műsorvezető is igyekezett helyrehozni a napokban, Twitter oldalán biztosította rajongóit, hogy szemceruzáját kihajítja a kukába. Bár arra nem tett ígéretet, hogy a következő esemény előtt meglátogatná sminkesét vagy fodrászát.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek