OFFLINE

Íme a hét legrosszabbul sikerült sminkje

2013. szeptember 6., péntek 09:52

A hét legrosszabbul öltözött celebnőin is túltesz az angol tévés személyiség, Claudia Winkleman elmosodótt sminkje, amit a londoni Royal Opera House-ban tartott GQ díjátadón villantott a napokban – írja a dailymail.co.uk.

A 41 éves műsorvezető – aki egyébként egy sötétkék Zara kezeslábasban, trendi fehér körömcipőben és a szetthez passzoló borítéktáskával érkezett az eseményre – valószínűleg elfelejtett sminkeshez és fodrászhoz menni a gála előtt, így maga oldotta meg a számára jól láthatóan nehéz feladatot.

Az elkenődött szemceruzának, rendetlen, kócos frizurának köszönhetően Winklemann úgy festett a vörösszőnyegen, mint aki a fotózás előtt pár perccel még sírt volna a kulisszák mögött. A feltűnő bakit természetesen a twitterező szféra sem hagyta szó nélkül:

Ön szerint mi történt Winklemannal?

 • 67
  Rossz a szemceruzája szegénynek
 • 370
  Sírt a gála előtt
 • 624
  Részegen sminkelt
 • 417
  Szerintem ez koncepció volt
 • 106
  Tök mindegy, nekem tetszik!

"Claudia Winkleman miért néz ki úgy, mintha most ébredt volna fel a múlt éjszaka feltett sminkjében?” – döbbent le a  látványon @ katy_bamber.

„Mi volt az a pont, amikor Claudia Winkleman belenézett a tükörbe és azt gondolta, hogy 'jól nézek ki'”? – tette fel a kérdést követőinek @ JustKyleMc.

Az esetet maga a műsorvezető is igyekezett helyrehozni a napokban, Twitter oldalán biztosította rajongóit, hogy szemceruzáját kihajítja a kukába. Bár arra nem tett ígéretet, hogy a következő esemény előtt meglátogatná sminkesét vagy fodrászát.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta