OFFLINE

Xanax és Vicodin feliratos pulóver: menő vagy ciki?

2013. szeptember 3., kedd 11:13

Függőséget okozó gyógyszereket népszerűsít a Kitson!
Függőséget okozó gyógyszereket népszerűsít a Kitson!

A munkanélküli feliratos kasmír pulóvereivel botrányt keltő francia márka, a Le Léon után egy Los Angeles-i stílust képviselő brand, a Kitson is úgy gondolta, hogy hangzatos feliratokkal látja el legújabb kollekciójának néhány darabját.

A Kim Kardashiant, Heidi Klumot vagy Alicia Keyst is ügyfelei között tudó márkát a TMZ jelentése szerint amiatt perlik, mert őszi-téli pulóvereik hátára három, kemény függőséget okozó gyógyszer nevét nyomták rá, melyre nem kaptak engedélyt semmilyen orvosi szervezettől sem. – írja a huffingtonpost.com.

A vényköteles Vicodin, szorongásoldó és izomlazító Xanax illetve az amfetaminszármazékként nyilvántartott Adderrall feliratú felsőket a márka 98 dollárért, 22.215 forintért árulja online boltjában, emiatt jogsértő védjegybitorlásért perelik a tulajdonosokat.

„Ez egy komoly probléma, aminek meglesznek a jogi következményei. Azt szeretnénk elérni, hogy a ruházati cég ne próbáljon eladni ilyen jellegű termékeket. Mi ebben nem vettünk részt és nem is hagytuk jóvá azt, hogy az Adderall segítségével adja el a márka a terméket. A gyógyszert dicsőítő márka visszaélt a termékünkkel” – nyilatkozta az Adderall egyik képviselője.

Egy másik szervezet, a The Medicine Abuse Project sem volt elragadtatva attól, hogy a Kitson kizárólag receptre kapható gyógyszerekkel kívánja népszerűsíteni magát. A társaság annak ellenére nem ért egyet azzal, hogy a márka lelkiismeret-furdalás nélkül kínálja termékeit, hogy tisztában vannak azzal a ténnyel, miszerint a Kitson a bevétel egy részét a kábítószer-ellenes szervezetnek, a Drugfree.org-nak ajánlotta fel.

Ön mit gondol, menő függőséget okozó gyógyszerneveket viselni a hátunkon, vagy egyáltalán nem találja mulatságosnak a márka figyelemfelkeltő ötletét, akkor sem, ha jótékonykodni akarnak vele? Szavazzon!

1297 szavazat 1233 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta