OFFLINE

Hajtrend: itt az ombre festés utódja!

2013. szeptember 3., kedd 08:09

halo1

A tavalyik év legfelkapottabb frizuratrendje minden bizonnyal a lenőtt haj, azaz ombre volt. Az "Én kicsi pónim" frizurának máris itt van az újragondolt változata, a glóriára hajazó „ spashlights” névre keresztelt őrület, amit fodrászkörökben már most az új ombreként emlegetnek.

Az új hajfestési technikát a New Yorkban élő Aura Friedmannak köszönhetjük, aki nemrég a Tumblr és Instagram oldalára is kiposztolta innovációját, melyet elkészített már a Chairlift énekesének, Caroline Polacheknek is. A híresség a múlt hónapban az Allure magazinnak adott interjújában arról számolt be, hogy a színezés, illetve fehérítés folyamata csaknem kilenc órát vett igénybe – mondjuk legalább nagyon lassan nő le.

„Festési technikámmal olyan hatást, illuziót kívántam elérni, mintha lézersugárral lenne megvilágítva a haj az adott helyen” – magyarázta futurisztikus ötletét az izraeli születésű Friedmann, aki számos modell mellett dolgozott már együtt Jennifer Lawrence-szel, Sophie Dahllal és Lady Gagával is – írja a graziadaily.co.uk.

Kérne ilyen frizurát a fodrásznál?

  • 1789
    Soha
  • 761
    Egyszer kipróbálnám
  • 543
    Ez a fodrászok rémálma lehet

A szezon egyik legtrükkösebb őszi-téli trendje, a haj közepébe festett, vízszintesen festett csíkos frizura a közelgő New York-i divathét kifutói mellett várhatóan felbukkan majd az utcai divatban is olyan természetellenes árnyalatokban, mint a rózsaszín, kék és zöld.

Illetve számításaink szerint a "Do It Yourself " videókat készítők is hamarosan rájönnek majd, hogy hogyan készíthetünk magunknak hasonló, fültől-fülig érő csíkot a legegyszerűbb és a legolcsóbb formában. Ön kérne ilyen mintát a hajába fodrászától, vagy már az ombre frizurától is felállt a hátán a szőr?

halo2

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta