OFFLINE

Ezekkel a bizsukkal biztos feltűnő lesz!

2013. szeptember 1., vasárnap 14:31

Egy ideje a statement bizsuk, azaz a hatalmas, díszes, messziről feltűnő nyakláncok, karperecek, óriási fülbevalók korát éljük: jó hír azoknak, akik szeretik az extrém, giccses kiegészítőket, hogy nem most télen kell elbúcsúzniuk kedvenc láncaiktól. Ha még nem szerzett be egy feltűnő nyakláncot sem, itt az ideje: legolcsóbban 3-4 ezer forintért vehet magának olyan nyakbavalót, amihez elég a legegyszerűbb ruhákat felkapni – legdrágább árat pedig nem írunk, mert határ a csillagos ég.

Ha nincs sok pénze egy ilyen bizsura, a New Yorker és a H&M az ön helye, ahol barokkosan túlburjánzó nyakláncot kínálnak 2990 forintért: egy ilyenhez tényleg elég egy fekete ruha, vagy egy fehér ing, ha túl sok az arany csillogás, a szín, a további kiegészítő, úgy fog mutatni, mint akire rászakadt egy fémkereskedés. Aki a legdrágábbat keresi a magyar piacon, menjen a Swarovskihoz, ahol csodaszép, eltúlzott méretű nyakbavalókat kínálnak, pontos árat nem tudunk, de 100 ezer forint alatt biztos nem ússza meg. Nézze meg a galériában, miről beszélünk!

Aki hajlandó 10 ezret szánni egy bizsura, az már sok mindenből válogathat: a legszebb nyakláncokat a Zarában és a Mangóban találtuk, de mindre igaz, hogy tudni kell viselni. A legjobb, ha a feltűnő bizsuk mellett nem bonyolítjuk túl szettünket, de ha úgy érezzük, van érzékünk a trendekhez, akár egy mintás tréningfelsőhöz is felkaphatunk egy barokkos, virágos kiegészítőt. A Zara a kiegészítők terén is élen jár amúgy, ami a hazai kínálatot illeti. Nem csoda, hisz úgy látjuk, ezeknél is keres magának designer inspirációt. Most konkrétan a Lanvin gettóhercegnős nyakláncaival vélünk párhuzamot felfedezni.

Önnek tetszenek a hangsúlyos bizsuk?

 • 853
  Nő vagyok és igen!
 • 594
  Nő vagyok és nem.
 • 48
  Férfi vagyok, és tetszik, ha egy nő ilyet hord!
 • 45
  Férfi vagyok és kiszaladok a volágból ezektől.

Minden márkánál kapható arany és ezüst alapszínű statement nyaklánc is, ami jó hír, végre nem csak aranyat látni mindenhol – egy ezüstös kiegészítővel ráadásul talán könnyebben elkerülhetjük a bazári majom külsőt. A mi kedvenceink az art decós, egy-két színből összekomponált, kristályköves nyakláncok, fülbevalók, ilyenekt bőven talál a galériában! De összeszedtünk mást is, a szegecses, láncos trend sem tűnt még el, és kaphatók azért egyszerűbb darabok is az üzletekben. Például végre szerezhetünk Kim Kardashian Cartier karkötőihez hasonlókat is a Mangóban és a H&M-ben.

Ha designer statement nyakláncra vágyik, rendeljen neten, a Juicy Couture elképesztően oroszos nyakláncát már leárazták 21 ezer forintra, a Miu Miu virágos nyakbavalójáért viszont fizethet 261 ezret.

Mivel úgy néz ki, jó ideig marad a túlzott ékszerek trendje, megkérdeztünk pár férfit is arról, nekik hogy tetszenek a fémekkel túldíszített divatmániások. Nem lepődtünk meg a szélsőséges válaszokon: ha statement nyakláncot vesz, vagy nagyon elismerő, vagy nagyon lenéző pillantásokat zsebelhet be. Egyik munkatársunk, mzd például odáig van a hangsúlyos ékszerkért: "Én egyszerűen imádom ezeket. Tény, hogy tudni kell viselni, de ha sikerül, akkor WOW! Ja, és tévhit, hogy csak estélyihez lehet felvenni, szerintem egy basic felsővel is baromi jól mutat" – mondja.

"Én mindig azt hiszem, amikor szembejön velem az utcán egy ilyen nikkellel televasalt nyakú nő, hogy azt hiszi magáról, ő Tádzsikisztán hercegnője. Nagyon ritka az a darab ezekből az irgalmatlan fukszokból, amiket kulturáltan lehet hordani. Na meg persze mi más is jutna az ember eszébe az ilyenről..." – ellenkezik JN. Most önön a sor: szavazzon, önnek hogy teteszenek a galériában látható csillogó-villogó kiegészítők?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta