OFFLINE

Molett és androgün modellel hirdet a Diesel

2013. augusztus 29., csütörtök 09:18

Lady Gaga egykori stylistja, Nicola Formichetti a közelmúltban Diesel Reboot néven elindította első projectjét művészeti igazgatóként a márkánál. Az innovatív kampány érdekessége, hogy a hirdetésbe bevonták az egyre dominánsabb, a trendekre nagy hatással lévő közösségi médiát is, így a fogyasztók a #dieselreboot hashtag beírásával új inspirációkat, videókat és friss képeket is feltölthetnek a márka Tumblr, Twitter, Instagram és Vine oldalára.

A 2013-as őszi-téli kampányba Formichetti a tipikus szupermodellek vagy csinos színésznők helyett szándékosan átlagos kinézetű modelleket választott. Az Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin által lőtt első húsz divatképen elsősorban New Yorkban élő, művészeti területen tevékenykedő modellek pózolnak, mint például a 22 éves, rózsaszín hajú, molett alkatú graffiti művész, Michelle Calderon, az androgün modell, egykori olimpiai úszó Casey Legler, a feltörekvő filmes hírében álló Helen Primack vagy a 23 éves fotós, zenész és kollázs művész, Benjamin Ackermann.

A szezon további részében feltűnnek majd többek között Olaszországban, Németországban és az Egyesült Királyságban élő modellek is a Diesel újragondolt kampánysorozatában – írja a wwd.com.

„Olyan embereket kerestem, akik kreatív módon tükrözik a sokszínűséget és nem kifejezetten szupermodell alkatok. Azt szerettem volna, hogy a kampány különböző karaktereket mutasson be, akik a maguk egyedi módján szépek” – mondta Formichetti a hirdetésről, mely nyomtatott formában a Vogue szeptemberi kiadásában debütál majd.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta