OFFLINE

Sétáljon kismamapocakba ültetett palántával!

2013. augusztus 22., csütörtök 20:37

Alice Kim nemrég végzett a Kingston Egyetemen, máris elkészült második nagyszabású, „Plant Pregnancy” elnevezésű projectjével. A kismama-pocakra hajazó, átlátszó műanyag mellénnyel a designer azt kívánja prezentálni a közönség felé, hogy egy fiatal palántának is annyi türelemre és törődésre van szüksége, mint a méhben fejlődő magzatnak – írja a dezeen.com.

A „hasban” fejlődő, földbe ültetett növény súlya szimulálja egy gyermek tömegét. Kim szerint ez egy kötelék közte és a növénye között, állítása szerint lába ugyanúgy elfáradt a növény cipeléstől, mint a terhes nőknek.

„A növények fejlődése és a születés között nagyon sok a hasonlóság, ugyanaz a növekedési folyamat, mint az embernél. Nem értékeljük eléggé, amit a növények adnak nekünk” – összegezte munkáját Alice Kim, aki továbbgondolva a kismama-hasat, a kihordás utáni szakaszra egy babakocsit is készített csemetéjének, melyben délutáni sétára lehet vinni a féltve őrzött növényt.

Ön szerint menő a terheshas-mellény, vagy cikinek találja, hogy így hívja fel a művész a figyelmet a környezetvédelemre? Ön esetleg hordana is hasán palántát? Szavazzon!

1376 szavazat 967 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta