OFFLINE

Felváltják a motoros dzsekit a kötött pulóverek?

2013. augusztus 18., vasárnap 18:47

Bár a nyárnak még nincs vége, már azt rebesgetik, hogy a 2013-as őszi szezon egyik legtrendibb alapdarabja a puha, kényelmes, nagyméretű kötött pulóver lesz majd. Az Olsen-ikrek 2006-ban alapított luxusmárkája, a The Row a New York-i divathéten közel egy kilós kötött pulcsival nyomult, melyhez fehér nadrágot és fekete papucsot társítottak – írja a fashionista.com. A pulcsit "fisherman's sweater"-nek hívják amúgy, így néz ki. A turkálókból ismerős ruhadarab annyira népszerű, hogy a Wall Street Journal júniusi címlapjára Natalia Vodianova egy fehér, bordás nyakú változatban került fel.

„Az ötlet onnan jött, hogy kollekciónk tervezésénél a kényelmet tartottuk szem előtt. Ez a darab a klasszikus 'halászpulóver' újraértelmezése” – magyarázzák az ötvenes években még munkaruhaként számon tartott darabról az Olsen ikrek. Kiváncsiak vagyunk, idén ősszel vajon valóban lesöpri-e a sokakon előnytelenül mutató vastag pulóver a már unalmas motoros dzsekiket az üzletek polcairól, vagy pár szezont meg várni kell az áttörésre?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta