OFFLINE

Bréking: itt az első karácsonyi kollekció!

2013. augusztus 16., péntek 19:22

Azt megszokhattuk már, hogy a nagy divatházak két lépéssel az aktuális szezon előtt járnak, ezért nem csoda, ha a legtöbb helyen már szembe is jött velünk egy-egy márka jövő tavaszi-nyári időszakra szánt kollekciója. Mivel hasonló darabokat láthatunk viszont, mint amiket a napokban és az elmúlt hetekben viseltünk, ezért nem sokkol minket annyira, mint az augusztus közepével a boltokban megjelenő őszi-téli kollekció darabjai.

Elképzelni sem tudjuk, hogy nemsokára ezeket a vastag kabátokat, bakancsokat fogjuk viselni, pedig nem is kell már olyan sokat várni. Az viszont mindenképpen megdöbbentett minket, amikor a postaládánkban landolt a leginkább Rihannával közös kollekcióival ismertté vált River Island karácsonyi kollekciója. Igen, jól olvasta: az az időszak, amikor a Coca-Cola piros kamionjainak konvoja tűnik fel félóránként a televízió képernyőjén és a legtöbb ember már a következő év nyaráról ábrándozik egy forró kakaó mellett.

Próbáltuk kitalálni, hogy mi történhetett az angol márkánál, de végül arra jutottunk, hogy úgy gondolták, ha lúd, akkor legyen kövér. Egy biztos: aki időben szeretne elkezdeni készülődni az év végi ünnepekre, az már most belevághat.

A kollekcióról

Maguk a ruhadarabok nem sok újdonságot hordoznak. A megszokott kötött pulóverek és kardigánok most klasszikus téli mintákkal és feliratokkal párosulnak. Azt tudjuk, hogy az idei őszi-téli trend egyik nagy kedvence a bohém és rendezetlennek tűnő stílus, de egy-két összeállításnál olyan érzésünk van, mintha teljesen véletlenszerűen aggatták volna a modellre azt, amit visel.

A kollekció kiemelkedő darabjai közé tartozik a barokkmintás bársonyzakó, amiről rögtön Tom Fordra asszociáltunk. A mintás ingeket már egy ideje szeretjük és szintén 2012-ből szivárgott át a bőr ujjrésszel rendelkező szövetkabát is. Az anyagok mixelése idénre sem kopik ki a férfidivatból és az elegancia, a jól szabott öltönyök ugyanúgy részeit képezik majd az ünnepi időszaknak, mint a csokornyakkendő, a bársonymellény és a selyemsál.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta