OFFLINE

Menő a cipőből alakítható sátor?

2013. augusztus 14., szerda 10:10

Egy ausztrál dizájner cég legújabb dobása a jobb híján sátor- vagy menedékcipőnek fordítható találmány. A cipőt ugyanis állítólag néhány másodperc alatt sátorrá lehet alakítani - csakhogy a felhasználónak minden végtagjára szüksége lesz, hogy elérje a kívánt eredményt, azaz úgy fessen a végén, mint aki úgy indult kempingezni, hogy otthon hagyta a rudakat és a cölöpöket és/vagy iszonyatosan lusta ahhoz, hogy rendesen felállítása a szállását. A Sétáló Menedéknek elnevezett cipő egyébként egy sima utcai cipőnek tűnik, aminek a sarkánál egy csomó háló van, ahova magát a sátrat lehet benyömöszölni.

A Sibling, azaz az ausztrál dizájner cég inkább koncepciótervnek, mint valódi, komoly, forgalomba hozható terméknek szánta a cipőjét. Mint mondják, többféleképpen is állítható, nyilván csak testhelyzettől függ a dolog, így minden körülményhez gyorsan igazítható a sátrunk. A képeket elnézve viszont – hiába hangzik roppant kényelmesnek, hogy bárhol letelepedhetünk, anélkül, hogy zsákokat kéne cipelnünk magunkkal – egy rakás szerencsétlenségnek tűnik az, aki megpróbálkozik a dologgal. Fesztiválokon pedig hatalmas hasznát vehetnénk egy hasonló terméknek, de lehet, hogy inkább megvárjuk még a teleportolást.

1530 szavazat 1254 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta