OFFLINE

Trend 2013: Öltözzön láthatatlannak!

2013. augusztus 13., kedd 18:02

A nyári szezon trendjei között bőven találni meglepetéseket különcöknek. Akinek nem jön be a hirtelen visszatérő kilencvenes évek grunge hangulata, vagy a romantikusabb hercegnős stílus, az most bátran öltözhet futurisztikusabb, tejútrendszeres, vagy éppen átlátszó, gumicipőhöz passzoló plasztik szettekbe idén.

A láthatatlan, kozmopolita divat több neves tervező kifutóján is megjelent a divatheteken is. A hatvanas évekből visszalehelt merész, egyszerű és szupermodernista trendet követi idén a Maison Martin Margiela, mely plasztik cipőjéért 101500 forintot kér, a Valentino pedig kissé túlárazva, 1,8 millió forintért dobta piacra szegecsekkel kivert átlátszó kabátját – írja a huffingtonpost.com.

Hasonló, praktikus, vízálló, könnyen tisztítható PVC anyaggal kombinált darabok a hazai fast-fashion üzletek kínálatában elvétve ugyan, de megtalálhatóak. Egy átlátszó táska lánccal a Stradivariusban 8995 forintba, a Zarában hasonló forma sárgában 6995 forintba kerül. Egy átlátszó anyagra applikált nyakláncért pedig 7995 forintot kérnek a Mangóban. Nézze meg a galériában a legújabb őrületet!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta