OFFLINE

Munkanélküli feliratú pulóver: menő vagy ciki?

2013. augusztus 12., hétfő 13:08

Kasmír pulóver munkanélküli felirattal
Kasmír pulóver munkanélküli felirattal
Fotó: David-Page

Nem Ashish Gupta az egyetlen, aki flitteres kukásruhával és provokatív feliratú pólóival kíván betörni a luxuspiacra. A fiatal francia márka, a Le Léon is úgy gondolja, hogy ha kasmír pulóvereire hangzatos francia szavakat hímez, például azt, hogy "chômeur" (munkanélküli), héroin (hősnő), rockfort, vagy nagypofájú, akkor azokat elkapkodják majd a divatmániások, még úgy is, ha egy-egy elcsépelt designerpulcsiért 285 eurót, 85 ezer forintot kell otthagyni az üzletben.

Persze a divat mindig megtalálja a módját, hogy figyelemfelkeltő üzeneteket küldjön a nagyvilágba, a márka „munkanélküli” felirattal ellátott pulóvere mégis megbotránkoztatta divatrajongókat. Figyelembe véve, hogy a munkanélküli ráta a franciáknál az elmúlt évekhez képest a legmagasabb szinten áll ( 1998 óta nem volt ilyen rossz a helyzet), érthető a szemtelen üzenettel ellátott pulóver miatti közfelháborodás – írja a huffingtonpost.com.

A márka, aki saját bevallása szerint mindig kiállt a politikai korrektség mellett, a napokban levette oldaláról a sértő darabot. Mit gondol, hibát követettek el a „munkanélküli” szlogennel, vagy önben nem kelt rossz szájízt az aranyáron piacra dobott darab? Szavazzon, menő vagy ciki az efféle üzenet? Ide kattintva pedig megnézheti a többi feliratos kasmír pulóvert is!

Munkanélküli és heroin feliratú darabokkal kíván betörni a márka
Munkanélküli és heroin feliratú darabokkal kíván betörni a márka
1207 szavazat 1076 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta