OFFLINE

Gurulós dinnyehűtő: menő vagy ciki?

2013. augusztus 7., szerda 07:14

Hiába törjük a fejünket, nem jövünk rá, mi értelme volt piacra dobni ezt guruló görögdinnye hűtőt, ami határozottan a szezon egyik legmegmagyarázhatatlanabb szerkezete. A „Marugato Tamachan” névre keresztelt agyszülemény érdekessége – a funkcióján és kinézetén kívül – az, hogy nem csak hűt, de fűt is, így télen sem kell sarokba állítani a látványos darabot.

A terméket forgalmazó japán Joybond oldalán olvasható leírásból megtudtuk, hogy a 6,3 kilós járgány forró italok és rizs melegen tartására is alkalmas a görögdinnye hűtése mellett. Ön mit gondol, menő vagy ciki a 230 dolláros, 53000 forintos hordozható dinnyetároló, ami annyi vicces kép készítésére ihlette már az internetezőket? Venne ilyet saját célra, vagy inkább nászajándékba tudná elképzelni?

53.000 forintos dinnyehordozó Japánból
53.000 forintos dinnyehordozó Japánból
1240 szavazat 1560 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta