OFFLINE

Menő vagy ciki a mosolygós táska?

2013. augusztus 5., hétfő 15:30

Kelly Osbourne-nek minden oka megvolt a boldogságra és arra, hogy hangulatát a táskájával is kifejezze a VH1 múlt heti eseményén. A limezöld szőnyegen jelentette be ugyanis eljegyzését Matthew Mossharttal, akivel nemrég tértek vissza a Karib-szigeteki nyaralásukból.

Tőle megszokott színes hajjal, fekete csipkeruhában, hozzá passzoló cipővel és vidám mesetáskával jelent meg Kelly Osbourne a VH1 egyik díjátadóján. A hollywoodi gálán barátjával vonult végig és ez alkalomra tartogatta a nagy bejelentést: Mosshart eljegyezte őt. Nem meglepő tehát a kiegészítő megválasztása és nem tudjuk, hogy szintén a boldogságtól-e vagy más is segített, de a multitálentum 32 kilótól szabadult meg az elmúlt hónapok során. Ide kattintva egy videót is talál a bevonulásról. Minden információt összevetve, ön mit gondol: teljesen helyénvaló a táska, tehát menő, vagy mindezek ellenére ciki? Szavazzon!

1232 szavazat 1450 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta